O2c

Hvordan å tegne eikebark

The Oak Tree har alltid vært oppfattet som et symbol på England sjel

The Oak Tree har alltid vært oppfattet som et symbol på England sjel, spesielt High Kongens myndighet og hans bånd med landet, både gamle og hellig. Eik prosjekter maskuline kraft som er standhaftig og varig, sterk og stor. Rettmessig så, fordi det er en av verdens trær som har vart gjennom tidene. På grunn av denne grunn, var det et vitne til seremonier og møter med gamle generasjoner av Bards, druidene, og Ovates, som ga deres respekt til den mektige eik. De har også fungert som markører for grensene på grunn av sin lange levetid og styrke til å vare i svært mange år. Fra antikken til i dag, folk fremdeles finne trøst i å sitte under eiketreet for meditasjon og som et middel for å få fornyelse av kropp og sjel. Mange kunstnere har tatt sitt eget gjengivelser av dette treet i sine verk på grunn av sin avgjørende skjønnhet. Barken av eiketreet har unike funksjoner som du må fange når tegne hele bildet. Slik gjør du:

Hvordan å tegne eikebark. Det finnes flere varianter av eiketrær og ditt første skritt ville være å gjøre et valg av hvilken type du ønsker å tegne.
Hvordan å tegne eikebark. Det finnes flere varianter av eiketrær og ditt første skritt ville være å gjøre et valg av hvilken type du ønsker å tegne.

  • Det finnes flere varianter av eiketrær og ditt første skritt ville være å gjøre et valg av hvilken type du ønsker å tegne. Å ha et bilde på hånden er den beste måten å fullstendig fange den totale utseendet på valgte eik. Hvis du kan finne en live eiketre som fanger din fancy, prøve å få et bilde av det så nært som mulig. Barken av eik har linjer og rygger og andre små detaljer som du ønsker å legge til tegningen for å gjøre det så realistisk som mulig. Du bør imidlertid ikke ha noen tilgang til en, kan det være lurt å sjekke bark bilder på nettet som du kan bruke like godt. På den annen side, kan det være lurt å lage din egen look for eik bark. Ditt bilde kan tjene som en referanse for din egen spesielle arbeid.
  • Forutsatt at du oppretter din egen eik bark, ta en god titt på bildet og legg merke til at ryggene og linjer er aldri uniform. Dette gir treet en distinkt karakter. Fra siden er det ganske likt uregelmessig formet murstein. Tegn i de to sidene av treet. Fyll på med vertikale linjer på rad, og pass på at de ikke er rette linjer. Noen av dem kan være ujevn, noen kombinert, og noen bryte vekk fra hverandre. Disse linjene må tegnes som tilfeldig som mulig.
  • Så snart du har fullført fylle dine vertikale linjer, vil du ønsker å trekke separasjoner inn i dem ved å tegne små og ujevn horisontale linjer mellom de vertikale linjene. Igjen, må de ikke bli jevnt gjort. De kan være store og krokete, fylt tilfeldig mellom områder. Tegning små skritt kan bli innlemmet i tegningen samt å gi den et mer naturlig utseende og gir deg grunnleggende inntrykk av bark form.
  • Det neste skritt vil være å legge til noen dybde til bark din. I eik bjeffer, visse områder av treet er synlig i mellom noen av helvetesild av bark. Mørkere noen disse områdene for å oppnå dette resultatet. Skyggelegge dem i den motsatte side av hvor lyset kommer fra hver flis av barken til å opprette dybden. Bruk en medium nyanse å produsere skygger på barken. Medium grå skyggelegging gir barken på Scribbly utseende det er kjent for. Svartere skyggelegging kan brukes for der biter av bark er skygger på treet som er synlig under den. Tilfeldig oppgi medium nyanse igjen gjør noen risting bevegelser med hånden for å oppnå en bark som er strukturert på overflaten av det glatte side eller kant. Fyll på med lysere nyanser.


Du har nå fullført tegningen av den grunnleggende eiketre bark. Derfra kan du nå ønsker å fullføre bildet ved å fylle ut kvister, greiner og løvverk av mektige eiketre.