O2c

Hvordan å sverge på tysk

Når vi tenker tilbake på high school

Når vi tenker tilbake på high school, vi alle husker spenningen ved å oppdage at det ville være en ny utvekslingsstudent i klassen vår. Denne unike programmet tilbød oss ​​alle muligheten til å lære om andre kulturer fra førstehånds erfaring - møte noen fra et fremmed land. Det første vi sannsynligvis spurte utvekslingsstudent var: "Så ... Hva er noen stygge ord på ditt språk?" Mens vi følte opprørske på den tiden trading banneord, verbale tabuer som disse er faktisk et gyldig del av enhver kultur, og er ofte studert av lingvister og antropologer. Gitt den stadig koblet tilstand av alle globale kulturer, er det nå enda flere muligheter til å lære utenlandske banneord (og bruker for dem). Tysk er en av de mest utbredte talte språk på jorden. Faktisk, etter engelsk, er det mest brukte språket på Internett. Følgende ord er noen av de mest brukte banneord på tysk.

Hvordan å sverge på tysk. Først av alt, må du huske å bruke disse ordene ansvarlig.
Hvordan å sverge på tysk. Først av alt, må du huske å bruke disse ordene ansvarlig.

  1. Først av alt, må du huske å bruke disse ordene ansvarlig. Det kan være farlig å sinne en fremmed by banne på ham eller henne, bruke dem forsiktig i offentligheten. Også, ikke bruk dem i dannet selskap, eller når du er rundt noen du ønsker å imponere (like a boss, fremtidig svigerfamilie, eller andre). En god tommelfingerregel er å ikke bruke dem rundt en gruppe mennesker med mindre du har hørt dem bruker dem banneord spesielt. For eksempel vil det være hensiktsmessig å sverge på din venn lekent bare hvis du allerede har hørt ham eller henne også sverger lekent på deg eller en av hans eller hennes andre venner.
  2. Et par viktige uanstendig, nedsettende fornærmelser inkluderer:

Sekk: Bokstavelig talt, ". Pungen" Mens denne kroppsdelen er egentlig ikke uanstendig på engelsk, er det på tysk. Tenk deg hvilke omstendigheter du kan føle som ringer noen en pung - når noen har gjort deg sint ved å gjøre noe dumt.

Arschloch: oversettes som "drittsekk" og brukes i overført betydning som "drittsekk" brukes på engelsk.

Trottel: "Fool, idiot."

Når vi tenker tilbake på high school.
Når vi tenker tilbake på high school.

Depp, Dummkopf, Vollidiot: Disse også omtrent bety "idiot".

Schlampe: En "ludder" eller "floozie." Svært fornærmende og nedsettende mot kvinner.

Fotze: ". Fitte" Bokstavelig talt, en vulva, som brukes som det engelske Dette er en svært uanstendig ord, så bruk den med ekstrem forsiktighet.

Som du glise selvtilfreds på hva du kan nå si på tysk, nyte det faktum at du også har lært om en viktig del av tysk kultur.