O2c

Hvordan å studere for økonomi eksamen

Er eksamen truende opp foran? Er du bekymret for at du ikke vil være i stand til å gjennomgå alt i tide til den store testen? Ikke få panikk, du har fortsatt tid til å studere og esset din økonomi eksamen, enten det er i morgen eller uker unna. Les videre for å finne ut hvordan du studere for økonomi eksamen.

 1. Hvis eksamen vil foregå flere uker fra nå, og du ønsker å få et forsprang, spør din instruktør for eksamen dekning. Du kan også se på din klasse pensum for de viktigste temaene du tok opp i semesteret.
 2. Gjennom alle notatene du tok ned og noen papirer du har skrevet. Skriv en oversikt over kursets viktigste ideene, og under hver Hovedideen listen ned deltema og andre detaljer.
 3. Lag en liste over viktig terminologi og formelen du trenger å huske. Gjenta dem i hodet og resitere dem høyt.
 4. Se på gamle prøvepapirer eller eksamener og prøver å svare på spørsmålene, slik at du kan venne seg til de spørsmålene som måtte bli stilt under eksamen.
 5. På natten av eksamen, gjennom alt. Lese din disposisjon, notater, og svar på dine gamle tester. Ikke prøv å lære noe nytt, som du er mindre sannsynlig å huske dem neste dag.
 6. Hvis du stapper til eksamen natten før, trenger du ikke har tid til å lære alle detaljene. Så begrense studere til de viktigste temaene i semesteret. Tilbring 25% av tiden din memorere de sentrale begrepene og fakta, og resten av kvelden gjenta informasjonen.
 7. På dagen av eksamen, må du ha et måltid før den starter - men sørg for at du ikke spiser for mye! Få til eksamen spillested så tidlig som mulig slik at du kan vokse vant til miljøet og slappe av.
 8. Under eksamen, må du lese alle spørsmålene før du begynner å svare, og skrive notater på marginene for alle ideer eller mulige svar som skjer med deg. Ikke bruke for mye tid dvelende på ett spørsmål. Hoppe over det og komme tilbake til spørsmålet om du har tid til venstre.
 9. Etter eksamen, gratulerer deg selv for en godt utført jobb! Unn deg selv noe godt, som en bolle med frossen yoghurt eller en time er verdt å spille videospill.

Hvordan å studere for økonomi eksamen. På natten av eksamen, gjennom alt.
Hvordan å studere for økonomi eksamen. På natten av eksamen, gjennom alt.

Andre tips:

 1. Vær realistisk - det er rett og slett ingen måte noen kan studere åtte timer om dagen. Etter tre timer med fôring det informasjon, vil den menneskelige hjernen ikke kunne absorbere det også. Tildele tre eller fire timer for å studere, og ta ti minutters pauser etter hver time.
 2. Studere i en distraksjon-fritt miljø.
 3. Sørg for at du får nok hvile natten før.
 4. Rewriting notatene vil hjelpe deg å beholde informasjonen.
 5. Slapp av, spesielt når stapper. Ingenting vil være vunnet dersom du panikk eller klandre deg selv for ikke å studere til eksamen tidligere.
 6. Test dine kunnskaper ved å spørre en venn til quiz du bruker dine gamle tester og dine notater.