O2c

Hvordan å studere for en test eller eksamen

Det er et vell av informasjon og råd for å bli funnet når det kommer til den beste måten å studere til en eksamen. Bøker, seminarer, guider og tester preparater, som kan kjøpes eller lånes fra den lokale offentlige bibliotek, er alt lett tilgjengelig.

Avhengig av arten av den prøve for å bli tatt med

Avhengig av arten av den prøve for å bli tatt med, kan forskjellige teknikker og strategier og bør innlemmes noen god studieplan. For eksempel, hvis testen er en formell vurdering gitt av offentlig etat, og deretter praksis tester er vanligvis tilgjengelig. Dette er typisk siste eksamener som ble gitt, og er en utmerket kilde for å avgjøre hvor en persons område av svakhet kan ligge. Ta disse eksamenene vil informere test-taker hvor du skal konsentrere sin studie timer og innsats.

Som en generell regel

Hvordan å studere for en test eller eksamen. Avhengig av arten av den prøve for å bli tatt med.
Hvordan å studere for en test eller eksamen. Avhengig av arten av den prøve for å bli tatt med.

Som en generell regel, når man studerer for en test, bør en plan kartlegges og en klar forpliktelse laget for å holde seg til planen. Studieplanen skal inneholde hvor lenge kandidaten vil vie til studiet av hvert fag eller del av testen. Det bør også omfatte antall praksis tester som skal tas og karakterene mottatt på hver. Disse testene bør være tidsbestemt å etterligne den faktiske eksamen.
Det som følger er en enkel tre-trinns studieplan: Trinn en er å designe eller bruke en blank kalender til å planlegge dagene og antall timer planlagt for å studere i hvert fagområde som finnes i testen. Bestem deg for et visst antall timer for å studere hver dag i uken, og deretter fylle i studien ganger og fagområde.

Trinn to inkorporerer ganger for å ta praksis tester

Trinn to inkorporerer ganger for å ta praksis tester. Disse testene bør timet nøyaktig matche selve testen. Etter gradering eksamen, holde oversikt over resultatet. Dette vil gjøre det mulig for kandidaten å se hvor ekstra tid må være brukt studere.

Trinn tre er å bestemme seg for å bruke hele opplevelsen av selve eksamen som en mulighet til ytterligere instruere din fremtid studere i faget (e). Det er viktig å gjøre opp hjernen din til å bestå eksamen, men hvis du ikke pass, deretter bruke resultatene til å informere kommende studieplaner. Velger å re-ta eksamen med en gang, og for å fortsette testingen til vellykket!

Det er ikke noe slikt som en fail-proof studieplan

Som en generell regel. Trinn to inkorporerer ganger for å ta praksis tester.
Som en generell regel. Trinn to inkorporerer ganger for å ta praksis tester.

Det er ikke noe slikt som en fail-proof studieplan. Alle planer hengslene på en bevisst beslutning om å holde seg til planen og evnen til å faktisk gjøre det som er planlagt. Hvis du savner en økt eller ikke sette i den planlagte tiden planlagt, så er det nødvendig å gjøre å studere tid opp på en annen dato. La tid for hvile og avslapning. Det er bare en test og ikke noe mer. Du kan og vil passere det!