O2c

Hvordan å stoppe overstadig drikking på høyskoler

Overstadig drikking, vanligvis definert som forbruker fem eller flere drinker på en enkelt sitter, er et økende problem på høyskoler. Men det er flere trinn universiteter, studenter og omkringliggende samfunn kan ta for å bekjempe den plagsomme aktivitet.

 1. Øke bevisstheten. En av de første ting høgskoler trenger å gjøre er å informere studentene om farene ved overstadig drikking. Mens nesten alle er klar over farene ved aktiviteter som fyllekjøring, er de ikke alltid kjent med de risikoer ved å drikke for mange drinker for raskt. Presentasjoner til innkommende freshmen sovesaler, og studenter grupper kan bidra til å øke bevisstheten om de skadelige effektene av overstadig drikking. Mange skoler har også lansert vellykkede markedskampanjer advarsel om farene ved overstadig drikking gjennom plakater, offentlige tjenester og avisannonser.

 • Gi alternativer til festing. For mange studenter slå til drikke fordi de ikke tror de har noen andre måter å ha det gøy. Høgskoler kan gjøre store fremskritt i å minske overstadig drikking ved å gi alkohol-frie aktiviteter for studenter. Mange skoler har tenkt danser, forestillinger, film showings og selv kunst og håndverk prosjekter på fredag ​​og lørdag kveld. Å gjøre bruk av studentforeninger og aktivitetssentre, de holder studenter på campus og bort fra steder hvor drikking vil oppstå. Studenter som nyter en hypnotisør eller ser den nyeste Oscar-vinner med sine venner er ikke på vei ut til helgens store frat fest.
 • Gi mentorer og rollemodeller. Pair innkommende studenter med studenter dedikert til ansvarlig drikking. De kan hjelpe de nye studentene lære av tilgjengelige alkohol-frie aktiviteter samtidig gir støtte til dem som ønsker å unngå overdreven drikking. Det kan være lettere for elevene å møte press til å drikke når de vet at de ikke er alene.
 • Øk politiarbeid, restriksjoner og bøter. Skoler og lokalsamfunn kan bidra til å redusere drikking ved å redusere antall samlinger der det skjer. Strengere lover og fortrolighet huset partier og støy brudd kan gjøre hosting parter mindre ønskelig. Bedre patruljering av dorms kan bidra til å stoppe samlinger i studentboliger der alkohol blir konsumert. Tjenestemenn kan også øke straffene for drikking lovbrudd som en mindreårig i besittelse, forhåpentligvis gjøre elevene tenke to ganger før de tar sin neste drink.
 • Være en fornuftens stemme. Studenter kan bidra til å stoppe overstadig drikking ved å forplikte seg til å stoppe overdreven drikking. Planlegg en filmkveld i stedet for en tur til baren. La dine venner vet når de har hatt for mye å drikke. Ikke kjøp noen flere skudd på sin 21-årsdag. Ikke få en tønne for festen. Være en trendsetter i å vite når du skal stoppe.
 • For mange studenter ser drikker som en overgangsrite

  Hvordan å stoppe overstadig drikking på høyskoler. Gi alternativer til festing.
  Hvordan å stoppe overstadig drikking på høyskoler. Gi alternativer til festing.

  For mange studenter ser drikker som en overgangsrite, de tror de må "bli bortkastet" å ha en god tid. I det lange løp er den beste måten å stoppe overstadig drikking å endre den generelle kultur som fører til denne aktiviteten. Ved å ta de tidligere nevnte trinnene, kan de involverte parter sakte men sikkert jobbe mot dette kulturell endring.