O2c

Hvordan å starte en samtale på telefonen

Starte en samtale på telefonen er alltid litt utfordrende, men det bør ikke være vanskelig hvis du er forberedt. Å snakke med venner er ikke et problem i det hele tatt, men den trenger litt ekstra push når du starter en samtale med noen du ikke kjenner godt nok. Denne artikkelen fokuserer på konseptet at du har tenkt å starte en samtale med en person som du ikke kjenner godt og ønsker å vite mer om.

  • Smile. Et smil starter alltid en samtale på en behagelig måte. Personen i den andre enden av linjen kan ikke se deg, men vil alltid høre ditt smil. Men ikke le. Noen mennesker får fornærmet og tror du gjør narr av dem. Å være hyggelig er et tegn på dine gode manerer og oppriktige intensjoner.
  • Start med å lage en litt bakgrunn sjekk av den personen du ønsker å starte samtalen. Det lønner seg å være på en felles plattform med ham. Hvis han er en student, så du kan begynne å spørre om hans undersåtter og gå derfra. Hvis han er en profesjonell, vet mer om sitt fag, slik at du ikke ville gå seg vill når han begynner å bruke begreper han brukte i sitt felt. Å vite litt om hva han gjør, og hans interesser vil gjøre ham til å føle at du kan forholde seg med ham.
  • Vær forsiktig med de emnene du ønsker å snakke om. Selv om været er den vanligste, kan du prøve å bytte til samme TV-kanal med ham og begynner å snakke om programmet. Ikke tenk på å starte samtalen om politikk siden du ikke kan dele de samme sidene, og han kan være fanget uvitende om dette emnet. Religionen også bør lagres for senere som noen mennesker er for det meste fornærmet når spørre om deres tro og overbevisning.
  • Still åpne endte spørsmål som kan snev av andre tema som er av den andre personens interesse. La ham snakke. Husk, føles en person alltid bra når han vet at noen er interessert i hva han gjør. Ta samtalen på ting om ham heller enn deg. Snakke om deg selv vil til slutt bar ham og gjøre ham til å tenke at du bare flaunting ting om deg. Din tur vil komme senere.
  • Ikke gå glipp av sjansen når et emne begynner å rulle, spesielt hvis det kom fra hans side. Ikke nøl med å være uenig på noen punkter hvis det er virkelig hvordan du føler deg. Alltid enige med det han sier kan se ut som du er bare nedlatende ham.
  • Etter litt tid, kan du prøve å finne ut subtilt hvis du holder ham på telefonen for lenge. Alltid ta hensyn til personens tidsplan. Han kan bli opprørt senere at han bodde på telefonen med deg og savnet at viktig oppgave. Dette kan virke litt vanskelig, men ta oppmerksom på pusten hans på telefonen. Hvis pusten hans blir til lange sukk - de som høres ut som han er irritert eller lei, forteller dette at du enten må endre emnet eller har du å avslutte samtalen.

Hvordan å starte en samtale på telefonen. Start med å lage en litt bakgrunn sjekk av den personen du ønsker å starte samtalen.
Hvordan å starte en samtale på telefonen. Start med å lage en litt bakgrunn sjekk av den personen du ønsker å starte samtalen.

Alltid huske at selv om det blir alvorlig er alltid det første best tingen å gjøre, en god sans for humor og en utmerket fantasi vil hjelpe deg gjennom vellykkede samtaler. Bare sørg for at du lære ferdigheter av å vite når og hvordan du skal bruke disse evnene.