O2c

Hvordan å starte en ny karriere som bryllupsplanlegger

Hvis du elsker prosessen med å planlegge et bryllup, og deretter en ny karriere som en bryllupsplanlegger kan være perfekt for deg. Her er noen tips for å hjelpe deg å begynne en karriere som bryllupsplanlegger. Følg disse trinnene, og du vil være å si "jeg" til den nye jobben på kort tid.

Trinn 1

Hvordan å starte en ny karriere som bryllupsplanlegger. Vet hva som er involvert i jobben.
Hvordan å starte en ny karriere som bryllupsplanlegger. Vet hva som er involvert i jobben.

Vet hva som er involvert i jobben. Før du starter en ny karriere som en bryllupsplanlegger, sørg for at du vet hva du får til. En bryllupsplanlegger må ha en svært fleksibel timeplan, som hun må møte arenaer, blomsterbutikker, catering og andre tjenester på alle tider av dagen og natten. Som en bryllupsplanlegger, vil du også bli pålagt å gjennomføre planlegging og booking av arenaer, statsråden, blomster, mat og drikke, påkledning, foto, musikk og bryllupsreisen. Noen tidligere erfaring med disse aspektene av bryllupet planlegging vil bidra til å forberede deg på en ny karriere som en bryllupsplanlegger.

Trinn 2

Planlegge fremover. For å sikre nye kunder, må du vise dem en bryllupsplanlegger som er forberedt og kunnskapsrik. Selv om du kanskje aldri har planlagt et bryllup før, du fortsatt trenger å gjøre god forskning i prosessen. Lag en liste over alle mulige behov og ønsker en brud og brudgom kan ønske for deres bryllup. Vurdere arenaer, DJs, blomsterbutikker, musikere, kjole butikker, og så videre. Det er viktig å besøke og intervjue disse tjenesteleverandørene, slik at du kan få et godt inntrykk av hvem du ønsker å bruke under din nye karriere som en bryllupsplanlegger.

Når du blir mer komfortabel med hva bryllup tjenester leveres i ditt område, kan du kombinere all denne informasjonen til noe du kan dele med par. Et pent organisert bindemiddel er perfekt for par å bla gjennom når de bestemmer seg for bestemte tjenester. (Etter hvert vil dette bindemiddel slå inn en portefølje av dine erfaringer som bryllupsplanlegger, som inneholder bilder og takkekort fra fornøyde kunder. I mellomtiden vil det bare inneholde informasjon som hjelper bruden og brudgommen gjør bryllup beslutninger.) Vis den brud og brudgom som du har gjort din forskning, og at du vet akkurat hvem du skal tilnærming for alle sine bryllup behov.

Trinn 3

Gjøre bruk av talent. Utgjør et visittkort.
Gjøre bruk av talent. Utgjør et visittkort.

Gjøre bruk av talent. Dersom du eller noen du kjenner har et talent som kan være nyttig for ditt bryllup planlegging karriere, ikke vær redd for å dra nytte av dette talentet. En brud og brudgom vil elske å høre at du kjenner noen som kan gjøre blomster for mindre, eller at dine tidligere erfaringer som et trykkeri arbeidstaker gjør deg den perfekte personen til å fullføre sine invitasjoner for dem. Finne måter å spare bruden og brudgommen penger ved å ringe på ferdigheter og talenter de nær deg.

Trinn 4

Utgjør et visittkort. Når du begynner å markedsføre nye tjenester som bryllupsplanlegger, er det en god idé å ha et visittkort for å distribuere til folk. Besøk din lokale trykkeri for å ha flere hundre av disse gjort opp. Sørg for at det ser stilig og profesjonelt. (Folk vil ta avgjørelser om bryllupet planlegging tjenester basert på utseende på kortet.) Du kan også være lurt å vurdere å ha en brosjyre laget som skisserer dine tjenester, avgifter, og erfaring, som potensielle kunder kan ta med seg. Enhver type markedsføring vil hjelpe din nye karriere som en bryllupsplanlegger.

Trinn 5

Få navnet ditt der ute. Når du er fortsatt ny i bryllupet planlegging virksomheten, vil du ønsker å få så mye eksponering for den nye virksomheten som du kan. Besøk brude messer for å holde kontakten med de hundrevis av bruder å være i ditt område. Spør dine venner og familie til å sette opp plakater om dine tjenester og spre ordet. Du vil også ønsker å annonsere i bryllup magasiner og din lokale gule sider. Å ha et nettsted vil øke salget også, men alle disse tingene kommer med tid og midler.


Husk at eventuelle nye karriere vil ta litt tid før det tar av. Vær tålmodig, gjør ditt beste, og din nye karriere som en bryllupsplanlegger vil til slutt være den store suksessen du alltid visste at det ville være.