O2c

Hvordan å starte en juridisk karriere

Den beste tiden å begynne å forberede for din juridiske karriere er mens du fremdeles i lov skolen - under den aller første år, som et spørsmål om faktum. Men det er en lang vei fra erstatningsrett klasse til en blomstrende praksis med (betalende) kunder. Denne artikkelen vil lede deg gjennom noen enkle steg du kan og bør ta for å få karrieren til en flying start i det øyeblikk du har lisens i hånden.

Hvordan å starte en juridisk karriere. Være aktive i skolens klubber og gruppeaktiviteter, men være selektiv.
Hvordan å starte en juridisk karriere. Være aktive i skolens klubber og gruppeaktiviteter, men være selektiv.

 1. Være aktive i skolens klubber og gruppeaktiviteter, men være selektiv. Velge bare de aktiviteter som du er oppriktig interessert i eller bekymret. Ikke registrere deg for "Golfer Legal Society" når du ikke kan fortelle en putter fra en fem jern. (Dette er også gode råd for nettverksbygging som en praktiserende advokat nedover veien!)
 2. Karakterene dine er din høyeste prioritet. Ikke la noe komme i veien for å gjøre de høyeste karakterene du kan muligens gjøre. Din første førsteamanuensis posisjon, så vel som sommerjobber, vil bli diktert i stor grad av din rangering i klassen. Ergo: karakterer teller. En mye.
 3. Prøv for lov gjennomgang og moot domstol. Andre bare karakterer i form av hvor viktige de er for fremtidige arbeidsgivere, disse to aktivitetene er "must" for store faste jobber, men de er imponerende poeng på alle CV.
 4. Bli kjent med dine fremtidige kolleger svært godt - spesielt andre og tredje års studenter. De vil være den beste kilden til informasjon rundt når det kommer til hva de lokale firmaer er virkelig liker.
 5. Dra nytte av alt din karriere tjenester kontoret har å tilby. Registrer deg for filmet praksis intervju økter, gjenoppta workshops, bildet seminar - alle av det. Ta denne prosessen på alvor, og innser at du ikke har råd til å si "nei takk" til hjelp når det blir tilbudt. Den juridiske profesjon er rett og slett for konkurransedyktig overlate det til din vinnende smil og awesome sitere-kontroll evner alene.
 6. Konkurrer for sommerjobber, og gjør ditt beste for å få en god en. Langt fra å være bare hyggelig alternativer å ha, er en sommer jobb med en firmaet ditt beste hovedrett til en betalende posisjon som tilknyttet selskap. Hvis du gjør godt arbeid, og passer godt med firmaet kultur, er det ingen grunn til at du ikke bør forvente et tilbud om arbeid etter endt utdanning.
 7. Bruk din sommer posisjon som et verktøy for å evaluere fagområder. Den juridiske profesjon er rett og slett for komplisert i disse dager ikke å spesialisere. Mens det er slike ting som allmennleger, vil det store flertallet av advokater finner det nødvendig å spesialisere seg i ett område av loven, eller for å skjære ut en nisje praksis som fokuserer på et bestemt emne (motorsykler, for eksempel, eller luftfart). Det er nesten umulig å vite hva området du ville være lykkeligste i uten noen eksponering til hva den juridiske livet er virkelig liker i dette området.
 8. Ikke nøl med å frivillig din tid, selv etter at du oppgraderer. Hvis du er interessert i kriminell arbeid, finne en høyt profilert straffesaker i staten og tigge ledelsen forsvaret advokat for å la deg hjelpe henne gratis. Du får tilgang til og erfaring som vil være uvurderlig senere - for ikke å nevne hvor imponerende det høres i et intervju.
 9. Hvis målene ligge mer i offentlighetens interesse arena, se etter sommerjobb som praktikant i et byrå av interesse. Alternativt kan du finne ut hvilke bedrifter praksis i etatens jurisdiksjon og vises før det, eller midt imot det, og gjelder for en sommer stilling der. Du kan ofte finne ut mest om et kontor eller firma ved å arbeide med noen som ofte motsetter seg. Men vær forsiktig så du ikke presentere et bilde som en fiende til byrået - første inntrykk er vanskelig å riste.
 10. Unn finne din første knytte posisjon som en fulltidsjobb. Hold gode poster. Sett inn en hel dags arbeid å ringe, sende gjenopptar, gå på intervjuer osv. Mest av alt, ikke gi opp. Nyttig tips: Hvis du bare har sendt ut 100 gjenopptas, er du ikke gjør nok.
 11. Bli bar foreninger. Din fylke eller region vil typisk ha en Advokatforening, så vil staten. Du kan også delta i European Advokatforening eller andre nasjonale praksis-orienterte grupper. Ikke bare betale kontingent og registrere deg, skjønt. Bli involvert. Be om å bli plassert på en komité av interesse. Møter, og tilby å hjelpe offiserer med sine administrative oppgaver eller gruppeoppgaver.
 12. Skrive artikler. Dette er en av de beste måtene for en advokat å få et rykte som en ekspert i sitt felt. Ikke bare fokusere på juridiske vurderinger. Se etter offentliggjøring muligheter i bar nyhetsbrev, forbruker publikasjoner, og din lokale avis.
 13. Lær hvordan man skal håndtere pressen tidlig. Gjør deg selv en verdifull ressurs for lokale journalister, og du vil finne deg selv sitert i artikler. Så, neste gang en partner i et advokatfirma har en krise som involverer dette problemet, kan du få en telefon for å få hjelp. Som kan føre til kontrakt arbeid eller tilbud om ansettelse.
 14. Lær hvordan nettverket effektivt. Nettverk er ikke schmoozing, tilfeldig samle visittkort, eller slå opp vennene dine for arbeid. Det å bygge relasjoner. Det er å hjelpe andre ved å se etter og styre dem mot muligheter som er riktig for dem (og som de vil betale deg senere). Det å bygge et fellesskap av støtte, som du er en viktig (men enkelt) link.
 15. Gjennomføre informative intervjuer. Du er ikke ute etter en jobb her (men bære din CV, slik at du kan dele en ut hvis du blir bedt). I stedet du søker råd og informasjon. Lag en liste over folk som praksis på området du ønsker å bli involvert i. Spør i 15 minutter av sin tid. Ta en liste med spørsmål, og lytte til deres svar. Spør hva deres dager er like typisk, hvordan de kom i gang i at praksis, der de fleste av sine kunder stammer, etc. Det er ikke en tid for å selge deg selv, men for å være en informasjon svamp. Suge den opp.
 16. Å være selektiv er like viktig som å være påståelig i søker din første posisjon. Ikke nøl med å krysse en fast av listen hvis du ikke kan stå høyrøstet partner og kontoret er en mind-numbing 45-minutters pendle unna, eller hvis du er en frisinnet miljøbevisste liberal og de tilknyttede alle frivillige for "republikanske Advokater for Nuclear Energy" i helgen. Du kommer ikke til å være lykkelig, uansett hvor godt de betaler deg. Krysse det av, og gå videre for å lete etter et firma som er en bedre passform med deg. Etter tre år med Law School, er det minste du fortjener!