O2c

Hvordan å spare tid når Hjemmeundervisning

Nøkkelen til å spare tid når Hjemmeundervisning flere barn kan bli funnet i Unit Studies. Du kan homeschool barn fra førskole gjennom videregående skole med Unit Studies. Hvert barn er å lære om samme emne, bare på hans eller hennes eget klassetrinn.

  1. Du bør velge et tema (eller tema) som du kan bygge leksjoner rundt for hvert barn. For eksempel, la oss anta ønsker vi å studere den amerikanske uavhengighetskrigen. Ditt første skritt ville være å gå til ditt lokale bibliotek for å samle lesestoff om dette emnet som passer hvert barns individuelle lesing nivå. (Mark Reading ut av listen.)
  2. Har tenåringen lære om spesifikke slagene under uavhengighetskrigen, for eksempel slaget ved Bunker Hill og Battles of Lexington og Concord. En tenåring kan også studere viktige ledere av den tiden. En mellomste barnet kan lære om den kontinentale kongress og hendelsene som leder opp til uavhengighetskrigen, for eksempel Boston Tea Party, The Sugar Act og The Stamp Act. Et lite barn kan farge bilder av det europeiske flagg og George Washington. De kan også lære troskapsbønnen. (Sjekk History ut av listen.)
  3. Når barna har fullført sine lese bøker, bør de være nødvendig å skrive en rapport. En tenåring kan skrive et essay eller tema. En mellomste barnet kan skrive sin rapport, så gi det muntlig. Et lite barn kan lage en plakat eller vise en spesiell kunstprosjekt han eller hun har gjort om hans eller hennes bok. (Sjekk skriving sammensetning av på listen.)
  4. Ord fra barnas lese bøker kan tjene som deres ordforråd og staving ord. (Sjekk staving og ordforråd ut av listen.)
  5. Har barn finne viktige steder på kartet. Dette kan omfatte land, plassering av kolonier eller kamper og selv elver som var viktig under den amerikanske uavhengighetskrigen. Du kan også få dem lage sine egne kart. (Sjekk geografi ut av listen.)
  6. Finn filmer eller dokumentarer for barna å se på Unit Study. Mange av disse kan bli funnet på ditt lokale bibliotek. Disse pedagogiske filmer imøtekomme til mange ulike aldersgrupper. Et lite barn kan se en tegneserie, mens en ungdom kan få se en dokumentar om militsen eller et historisk karakter som Benedict Arnold eller Paul Revere. (Sjekk dette ut som en måte mamma har funnet å gjøre noe morsomt for barna, samtidig hjelpe dem å lære.)
  7. Vitenskapen kan også bli berørt med en enhet studie. For eksempel kan du få barn lære om havstrømmer, hvordan skip seilte i den tiden, hvilke sykdommer var utbredt og det medisinske funn ble gjort i den tiden i historien.
   (Sjekk Science ut av listen.)
  8. Du kan innlemme morsomme ting å gjøre i din enhet Study. For eksempel kan du og dine barn bake noen retter fra epoken med enheten studere eller ta en ekskursjon til et historisk sted. Husk, hvis plasseringen av enheten studien er langt unna, kan du alltid ta en "virtuell" ekskursjon på Internett.

   Hvordan å spare tid når hjemmeundervisning. Har tenåringen lære om spesifikke slagene under uavhengighetskrigen.
   Hvordan å spare tid når hjemmeundervisning. Har tenåringen lære om spesifikke slagene under uavhengighetskrigen.

   Unit Studier er rett og slett den tingen å gjøre når du er ute for å spare tid. Du trenger ikke å forvrenge rundt prøver å finne informasjon på to eller tre forskjellige fag på en gang. Enhet Studies kan vare i et par uker eller måneder. Valget er opp til deg.