O2c

Hvordan å skape et hjem skole klasserom


Når du er hjemmeundervisning dine barn, må du komme opp med organisasjon som fungerer for deg. Ofte dette krever at du setter opp et klasserom for å møte deres behov. Dette kan være et eget rom i huset - bare brukes til undervisning - eller det kan være noe så mye brukt som spisesal.

Trinn 1

Opprette et arbeidsområde for hver student. Enten de arbeider på spisestuebordet eller de hver har et skrivebord, sørg for at ved starten av hver skoledag dine hjemme-skoleelever har en effektiv arbeidsplass. Det vil bety at de er langt nok borte fra andre studenter at de ikke kommer til å tilbringe hele tiden distrahert. Du vil ønske å sørge for at de har alt tilgjengelig for enkelt fullføre sine oppdrag. Dette kan også kreve litt kreativitet eller noen sette opp hvis du virkelig bruker spisestuebordet.

Hvordan å skape et hjem skole klasserom. Opprette et arbeidsområde for hver student.
Hvordan å skape et hjem skole klasserom. Opprette et arbeidsområde for hver student.

Noen ideer som kan hjelpe:

 • Sted leverer i midten av bordet. Dette kan være blyanter og andre elementer som skal brukes den dagen.
 • Sted bøker og papirer mellom hver student til å sørge for at de er delt fra sine brødre og søstre.
 • Hvis du bruker et eget rom, prøve å få et stort bord eller et skrivebord for hver student.

Trinn 2

Organisere det hele. Du vil ønske å ha undervisning organisert så vel plass. Hvis du holder alt på plass så du slipper å jakte det ned når det er på tide å bruke den. Organisasjonen vil spare tid samt tidspunktet for studentene. Å være forberedt og vite hvor alt er kan ta frustrasjon ut av situasjonen og gjøre det enklere å bevege seg gjennom skoledagen.

Å holde organisert, bør du vurdere følgende:

 • Ha en bokhylle dedikert til homeschool bøker og rekvisita. Enten i et felles rom i huset eller i et rom som er bare klasserommet, kan dette bidra til å holde alt organisert.
 • Organiser etter person og deretter fag for å gjøre det enkelt å finne ting som er nødvendig.
 • Gi hver elev en tre-ring bindemiddel eller bærbar PC for å holde hans eller hennes arbeid i. Hvis de har sitt eget skrivebord, så de kan holde den der. Hvis ikke, hold den i bokhyllen.
 • Ikke la skolearbeid gå til soverommet eller stua. Dette er en god måte å miste det, som alltid er frustrerende.

Trinn 3

Gi hver elev en tre-ring bindemiddel eller bærbar PC for å holde hans eller hennes arbeid i. Har den rette atmosfæren og holdning.
Gi hver elev en tre-ring bindemiddel eller bærbar PC for å holde hans eller hennes arbeid i. Har den rette atmosfæren og holdning.

Har den rette atmosfæren og holdning. Hjem skole er ofte mer avslappet enn andre skolegang atmosfærer. Dette er greit - du trenger å finne hva som er riktig for din familie. Holdningen bør være en av læring.

Når det er mulig, er det en god idé å gjøre dette spennende og morsomt. Når en student elsker å lære, vil de gjøre mer av det. Men å finne en balanse vil være opp til familien din siden hver elev er forskjellig og har ulike behov.

 • Ikke vær redd for ekskursjoner og alternative læring steder. Dette kan gjøre for store opplevelser.
 • Gjøre læring erfaringer på kjøkkenet, bakgården, og andre steder i tillegg til klasserommet.

Trinn 4

Plass. Mest homeschoolers ikke har et eget rom for hjemmeundervisning. Ofte dette tar mye mer plass enn en familie har å tilby hjemmeundervisning erfaring, og det er ikke nødvendig. På den annen side, når det er plass, kan det være meget nyttig. Her er noen tips for å sette opp en homeschool rom.

 • Gi hver elev en arbeidsplass, enten med et stort bord eller mer fortrinnsvis med et skrivebord. I noen steder kan du kjøpe gamle skolen pulter fra skolesystemet.
 • Ha en bokhylle eller skap for å holde alt organisert.
 • Dekke vinduene med persienner slik at de kan stenge hvis behovet være.
 • Har en TV, DVD-spiller, og videospiller i dette rommet slik at elevene kan se noen leksjoner de har på video uten problemer.
 • Inkluderer en datamaskin eller to også.


Sette opp et hjemmenettverk klasserommet er vanligvis om å møte behovene til de individer som kommer til å bruke den. Dette kan bety et bredt spekter av ting, og det er egentlig opp til familien din. Men de viktige tingene er at den er funksjonell for hver elev å bruke det, organisert, og at den har en atmosfære og holdning for å lære å skje.