O2c

Hvordan å sende inn en klage til postkontoret

USPS er en byråkratisk monolitt som har en enorm innvirkning på den daglige driften av mange bedrifter og personlige liv. Hver eneste dag, gir de utallige mengder korrespondanse og pakker, og når man kombinerer så mange bevegelige deler i en statlig maskin, er prosessen med å levere noens post nødt til å kjøre inn i noen få hikke. Hvis den byråkratiske ineffektivitet kjent som USPS har gitt deg problemer med e-posten din, er det på tide at du ga dem et stykke av tankene dine.

Her er noen veldig enkle måter å la dem vite at du ikke er fornøyd med deres tjeneste:

Hvordan å sende inn en klage til postkontoret. En måte å sende inn en klage er ved å bruke telefonen for å få til usps.
Hvordan å sende inn en klage til postkontoret. En måte å sende inn en klage er ved å bruke telefonen for å få til usps.

En måte å sende inn en klage er ved å bruke telefonen for å få til USPS. Den mest praktiske metode for å gi stemme til smertene dine er ved å ringe opp sine tjuefire syv, på telefon operatør. Det er faktisk ganske lett å sende inn en klage til Post Office. Bare ring 1-800-ASK-USPS å komme i kontakt med en autorisert representant. Men før du gjør det samtale, må du helt sikker på at du er godt kjent med opplysningene relevant for ditt problem før du plukke opp telefonen. Din erfaring kan gå mye mer jevnt hvis du har alle relevante navn, datoer og adresser for hånden.

Men hvis du kontakter USPS etter vanlig kontortid, vil samtalen bli behandlet av en automatisert pre-scripted program. Du vil ha muligheten til å legge igjen en beskjed om klagen. En kundeservice operatør bør komme tilbake til deg senere og snakke med deg om klagen.

Under normale omstendigheter

Under normale omstendigheter, tar det postkontoret rundt tjuefire timer til å kontakte deg om klagen. Når du har delt detaljene i klagen din med USPS klient omsorg spesialist, vil alle andre instanser bli kontaktet offisielt. Hver postkontoret er også innenfor ansvaret for en postdistrikt, og så tilsvarende en vil også bli trukket inn i situasjonen. Dette trinnet er spesielt viktig hvis du tror at dine klager ikke har fått tid på dagen, eller ikke fått det respekt som den fortjener.

Etter kundebehandling har tatt kontakt med den grenen i spørsmålet

Under normale omstendigheter. Men hvis du kontakter USPS etter vanlig kontortid, vil samtalen bli behandlet av en automatisert pre-scripted program.
Under normale omstendigheter. Men hvis du kontakter USPS etter vanlig kontortid, vil samtalen bli behandlet av en automatisert pre-scripted program.

Etter kundebehandling har tatt kontakt med filial i spørsmålet, er de forpliktet til å svare på kunden, samt til den overlegne District innenfor en 24 timers periode erklære hvordan de har tenkt å løse klagen. Denne tidsrammen vinduet overvåket og strengt gjennomført , så det gjør sikkert på dine vegne at minst et par egnede tiltak vil bli satt i gang. Svaret fra grenen vil bli undersøkt for å sikre at tiltak iverksettes virkelig løst klagen i henhold til lov og presedens.

En annen måte å sende klagen din er via e-post. Hvis tilfelle du ikke er interessert i å kontakte 1-800-ASK-USPS, er et alternativ å nå deres omsorg hotline via e-post. Du kan ganske enkelt besøke nettstedet på www.usps.com. Se på forsiden nær bunntekst, og du bør få øye på en hyperkobling som leser KUNDESERVICE. Navigere at linken og du skal rettes til sin kontakt side, hvor du vil kunne gå inn klagen din.