O2c

Hvordan å produsere en skole avskrift

Hva er hjemmeundervisning? Sin generelle definisjon ville være praktisering av foreldrene underviser sine barn hjemme, ved hjelp av en mer personlig pensum, men som fortsatt vil være basert på Department of Education standarder.

Hvordan å produsere en skole avskrift. Så mye som hjemmeundervisning har mange fordeler.
Hvordan å produsere en skole avskrift. Så mye som hjemmeundervisning har mange fordeler.

Praksisen med hjemmeundervisning blir stadig mer vanlig enn noen gang før. Faktisk er det rapportert at 1,5 millioner barn ble homeschooled i Europa i 2007, noe som er en økning på 36% fra det som ble rapportert i 2003. Det er sikkert mange fordeler som homeschooled barn får: noen av disse er en mer beskyttet miljø (bort fra gruppepress og mobbing), nærmere obligasjoner med foreldre, muligheten til å motta individualisert behovsbasert opplæring, og sjansen til å få godt avrundet skolegang (spesielt på fag som skolene generelt mangler, for eksempel basert på Bibelen, undervisning og verdier utdanning).

Så mye som hjemmeundervisning har mange fordeler

Så mye som hjemmeundervisning har mange fordeler, har det sine ulemper også. En bestemt problem foreldre kan støte på når Hjemmeundervisning sine barn ville bli utfallet av å produsere skolen transkripsjoner. Som vanlig trend er at studentene skal få hjemmeundervisning utdanning inntil deres siste år på skole og deretter melde deg på en formell høyskole eller universitet etterpå, foreldre føler den ekstra press for å gjøre en faglig karakterutskrift som ville få skolen aksept og som ville passere standarder for skolens krav. Så hvis du er en slik forelder som ønsker å finne ut hvordan man best produsere en skole avskrift for homeschool barna, les videre.

Først av alt, er det best å begynne tidlig

Først av alt, er det best å starte tidlig. Selv om hjemmeundervisning har fått generell aksept, ville noen skoler fremdeles anser homeschool poster som partisk siden foreldrene er de som lager dem. Samle inn og dokumentere arbeidet som er gjort av barnet slik at karakterutskriften kan bli behørig kvalifisert dersom skolen krever at du gjør det som en del av skolen applikasjoner prosessen.

I å skape dine karakterutskrift skjemaer, sørg for at du angir full informasjon om barnet ditt, inkludert hans fulle juridiske navn, adresse, kjønn, fødselsdato, foresatte navn og personnummer. Sørg også for å begrense utskrift til bare 2 sider. Tenk på den akademiske karakterutskrift som en oppsummering av barnets prestasjoner: utgangspunktet det vil liste de emnene som han studerte sammen med sin bokstav (eller numerisk) karakterer og antall studiepoeng i hvert emne. Annen informasjon som kan inkluderes ville være standardiserte tester som han har tatt (og hans tilsvarende score) og en liste over sine fritidsaktiviteter. Detaljer om hans faglige og utenomfaglige sysler kan legges ved som flere sider, men de er ikke en del av karakterutskrift selv.

Først av alt, er det best å begynne tidlig.
Først av alt, er det best å begynne tidlig.

Husk å bruke en konsekvent karakterskala som du ville holde hele barnets hjemmeskole år. Inkludere denne informasjonen i en del av karakterutskriften. For eksempel kan din karakterskala se slik ut: En = 92 til 100; B = 84-91, C = 76-83, L = 67-75. Også, må du vite hvor mange studiepoeng for å tildele et bestemt emne: Vanligvis ville 40 uker være en enhet, 20 uker 0,5 enhet, og 10 uker er tilsvarende 0,25 enhet.

Hvis du har tatt utradisjonelle fag i løpet av studiet, feste en kort beskrivelse av disse fagene.

Et tips er å få en prøve av en offisiell utskrift fra en akademisk institusjon, slik at du ville ha en idé om hvilken informasjon du trenger for å inkludere, og hvilke formater du kan følge. Du kan også finne kopier av prøven karakterutskrifter online, sjekk ut homeschooltranscripts.com for prøver og maler av skolen transkripsjoner i ulike formater som standard årlig format, skole semester format, og by-emne format.

Hvis du ønsker å bestille programvare for å enkelt lage utskrifter, sjekk ut utdannings-edge.com eller diplomacreator.com å bestille.

Det er det! Bare husk, uansett hvor viktig det er å dokumentere og karakteren barnets skolegang, hva er mer viktig å lære seg selv! Lykke til!