O2c

Hvordan å plukke en spesialisering som advokat

Noen enkle tips for å hjelpe deg med å finne din juridiske lidenskap

Jusstudenter, uansett alder, bestemmer seg for å forfølge en juridisk karriere for en rekke årsaker. De kan bli oppmuntret av et familiemedlem som er en advokat, eller de ble inspirert enten ved fiktive tv-serier eller sakprosa rettergang som OJ Simpson rettssaken.

Da jeg gjennomførte en orientering for første-års studenter ved vår jusstudiet, var det eneste jeg fortalte dem om ikke å bekymre deg for hva området av loven de trenger for å spesialisere seg, men at selve loven vil bestemme at for dem lenge før de tok sine første, og forhåpentligvis bare, bar eksamen. Bruk disse enkle tipsene og oppdage din lidenskap.

Bli den europeiske Advokatforening, jusstudent divisjon. Dette vil gi deg en umiddelbar følelse for de ulike rettsområder praksis samtidig utvikle ditt faglige nettverk for karrieren din.

Hvordan å plukke en spesialisering som advokat. Bli den europeiske advokatforening, jusstudent divisjon.
Hvordan å plukke en spesialisering som advokat. Bli den europeiske advokatforening, jusstudent divisjon.

Bli din lokale fylke Advokatforening. På mange områder har hvert fylke sine egne Advokatforening som tilbyr student medlemskap. Du vil motta en katalog av advokater som er oppført etter deres område av praksis. Mens jus dekker 14 juridiske emner, kan det være opp til 75 spesifikke områder av praksis som har sine egne unike egenskaper.

Delta månedlige miksere og foreninger spesielle arrangementer. Nettverk med advokater som arbeider i et avgrenset område praksis du føler en sterk tilhørighet. Som student medlem, vil du motta en månedlig kalender over hendelser, hvorav noen er praksis spesifikt for å kvalifisere for CLE kreditt.

Frivillig med non-profit juridiske organisasjoner. Hvis det finnes organisasjoner i ditt område som tilbyr lav inntekt juridiske tjenester, vil noen bruke jusstudent frivillige til å gi råd klienter. Sjekk din lokale sosiale tjenester katalog.

Intern med et advokatfirma eller juridisk organisasjon. Det er mange nasjonale juridiske organisasjoner som ACLU, Institutt for Justis-og ADL som tilbyr intern programmer for jusstudenter som ønsker å få erfaring i sitt felt.

Koble andre lidenskaper med areal av loven. Hvilke andre interesser har du utenom loven? Hvis du liker å skrive, kan du også nyte immaterialrett. Hvis du er bekymret for planeten, kan du tenke på Environmental Law. Hvis dine foreldre og besteforeldre lever, kanskje du har en interesse i Elder Law, skifterett eller eiendom planlegging. Alle disse områdene kan også ha sine egne foreninger som inkluderer student medlemskap.

Uansett personlig lidenskap, det er et område av loven for deg. Du trenger bare å gjøre litt research for å finne den!

Noen enkle tips for å hjelpe deg med å finne din juridiske lidenskap. Bli din lokale fylke advokatforening.
Noen enkle tips for å hjelpe deg med å finne din juridiske lidenskap. Bli din lokale fylke advokatforening.