O2c

Hvordan å øke din synlighet på jobben

Ønsker å flytte opp corporate ladder? Eller kanskje du bare vil sjefen din til å gjenkjenne dine hardt arbeid. Hvis du øker synligheten på jobben får du lagt merke til og kan bare føre til flere muligheter for deg. Her er noen tips om hvordan du får lagt merke til av sjefen din.

Trinn 1

Hvordan å øke din synlighet på jobben. Be om mer ansvar.
Hvordan å øke din synlighet på jobben. Be om mer ansvar.

Be om mer ansvar. Hvis du ønsker å øke synligheten på jobb, så må du gjøre ting som kommer til å få merke. Be om flere oppgaver som vil vise frem dine evner og talenter. Vis hvordan du har flere ferdigheter som er underutilized akkurat nå. Nærmer deg manager med ideer om hvordan du kan bidra til å forbedre effektiviteten på arbeidsplassen og gi enkle forslag. Jo enklere det er for at en leder skal gi deg mer ansvar, jo mer villige vil han være å tillate deg å gjøre det. Og når du tar på seg mer ansvar på jobben, er du definitivt kommer til å være mer synlig både sjefer og dine kollegaer.

Trinn 2

Ta på deg en lederrolle. Selv om du kanskje føler deg komfortabel i din rolle som en verdslig ansatt, er det på tide å gå opp og ta på seg rollen som en leder. Vis at du har stasjonen og de organisatoriske ferdigheter nødvendig for en leder, og bli den første til å melde seg frivillig til å ta kontroll over prosjekter. Bli planlegging komiteer, delta på møter som representant og bli andre lag som du ellers ikke ville ha blitt involvert med i din vanlige jobb. Du ønsker å eksponere dine kunnskaper og evner som leder for å øke din synlighet. Ved å være en leder, vil du bli godt kjent rundt arbeidsmiljø.

Trinn 3

Bli kjent med sjefen. En garantert metode for å øke synligheten på jobb er å tilbringe mer tid med sjefen din. Jo mer du kan arbeide og samarbeide med sjefen din, jo mer vil du bli gjenkjent og husket av ham. Ved å bygge et godt forhold med sjefen din, jo mer vil han begynne å se deg som en ressurs for selskapet. Bare sørge for at du ikke pestering ham å få deg sett. Gi gode forslag, få opp gyldige kommentarer og diskutere aktuelle prosjekter. Hvis alle dine økte interaksjoner med sjefen din er positive, vil det øke din profil på jobb.

Trinn 4

Trinn 1. Ta på deg en lederrolle.
Trinn 1. Ta på deg en lederrolle.

Vis litt initiativ. Hvis du føler at du har mer potensial, og deretter trappe opp og gjøre noe for å presentere den. Be om å bli involvert i flere treningsøkter som vil øke dine ferdigheter. Ta natt klasser for å få overtaket mot dine kolleger. Og involvere deg selv med noen mulighet som vil lære deg nye ferdigheter og øke sjansene for å bli lagt merke til. For å være synlig, du ofte må gjøre deg synlig gjennom opplæring og utdanning.

Trinn 5

Bli selskap grupper. Bortsett fra din personlige jobb ansvar, kan du også bli lagt merke til av å involvere deg i utenomfaglige aktiviteter som er satt på av din arbeidsgiver eller sosial klubb på jobb. Du vil bli kjent med flere folk og være mer synlig på arbeidsplassen hvis du blir med bokklubber, mat stasjoner, brun bag seminarer eller bare bruke selskapet treningsrom. Øk nettverket ved å koble deg til så mange mennesker du jobber med som du kan, og du vil definitivt øke din synlighet på jobben.