O2c

Hvordan å melde deg på online fjernundervisning programmer

Online fjernundervisning programmer har blitt et populært alternativ til tradisjonelle campus basert skoler. Denne trenden er å få damp, og ser ut som det er kommet for å bli. Det er lett å melde deg på disse programmene hvis du følger disse trinnene.

  1. Finne ut om eller ikke fjernundervisning er riktig for deg. Klasser er akselerert, og du må være fokusert og motivert til å holde tritt med tempoet. Organisasjon, besluttsomhet og disiplin er viktig for å lykkes i en online utdanning miljø. Hvis du pleier å utsette eller trenger mer en på én gang med en lærer, kan online læring ikke være det beste valget for deg.
  2. Bestemme hvilken skole som er best for dine behov. Det er mange skoler som er strengt nettet, og det er mange campus basert skoler som tilbyr et fjernundervisning program som kan tas av alle hvor som helst i verden. Bestem hvilke grad eller opplæringen du trenger og forskning hver skole som tilbyr programmet via fjernundervisning. Veie ting som pris, kvalitet av undervisningen, klasser som trengs for oppgradering, og lengde og forventninger til programmet. Hvis felt eller staten krever visse klasser for å få sertifisering eller et diplom, må du velge et program som samsvarer med disse standardene. Når du bestemmer deg på en skole, sørg for at den er akkreditert slik at potensielle arbeidsgivere vil ta graden alvor.
  3. Ring eller e-post til skolen for mer informasjon. Vær så spesifikk som mulig om hva slags ekstra materialer du ønsker å vurdere før du tar en beslutning. Spør om økonomisk støtte hvis nødvendig og eventuelle andre kostnader som du kan pådra deg, som online resource avgifter eller tjenester. Se om de har et program der du kan sende eller snakke med en gjeldende student for å få et bedre inntrykk av hva som vil bli forventet av deg i programmet. Hvis de ikke gjør det, kan du prøve å finne kontaktinformasjon for programmet dekan eller annen ansatt til å stille mer spesifikke spørsmål.
  4. Ikke la innmelding eller innleggelser rådgivere presse deg til å ta en avgjørelse med en gang. Ta så mye tid som du trenger for å finne ut hva som er riktig for deg. Noen ganger folk som svarer telefonen er ansatt kun for å selge programmet, og vil prøve å få deg til å begå umiddelbart. Høflig avslå og avslutte samtalen raskt hvis du er ubehagelig.
  5. Meld deg på programmet. Når du har funnet riktig passform for deg og har lest alle de fine print i papirene, registrere deg, og nyt din utdanning! Sørg for at du forstår alle økonomisk støtte informasjon og hvordan du registrere deg for klasser. Spør så mange spørsmål som du kan. Kommunikasjon kan bli forskjøvet mye enklere enn e-post eller telefon enn i person. Være sikker på at alle involverte er klar over de forventninger og avtaler før du fullfører prosessen.

Hvordan å melde deg på online fjernundervisning programmer. Finne ut om eller ikke fjernundervisning er riktig for deg.
Hvordan å melde deg på online fjernundervisning programmer. Finne ut om eller ikke fjernundervisning er riktig for deg.

Hver skole er unik i sin innmelding prosesser. Besøk skolens hjemmeside eller kontakte inntakskontoret for en mer bestemt sett av retninger.