O2c

Hvordan å melde deg på fjernundervisning lov skoler

Hvert år

Hvert år tusenvis av studenter fra hele landet melde i loven skoler med håp om en dag å bestått eksamen bar og bli lisensierte advokater. Dette er noe du alltid har ønsket å gjøre, også, men tradisjonelle lov skoler krever en stor investering av både tid og penger - to varer som er ofte mangelvare. Hvis de er de eneste tingene hindrer deg fra å forfølge en jurist, kanskje det er på tide for deg å vurdere å melde deg på en fjernundervisning law school. Her ser du hvordan du kommer i gang.

  1. Velg en skole. I dag, bare en håndfull av loven skoler har en fjernundervisning alternativ, slik at valgene dine er ganske begrenset. Når man skal vurdere disse online loven skoler, sørg for å sammenligne undervisning kostnader, kurs som tilbys, lærere kvalifikasjoner, og estimert tidsplan for graden ferdigstillelse.

    Det bør også bemerkes at den europeiske Bar Association har ennå ikke gitt formell godkjenning til noen online lov skoler. Den europeiske Bar Association har lagt visse begrensninger på studenter som fullfører sin lov studie online. I skrivende stund, bare California, Vermont, Virginia og Washington tillate akademikere av online Jusstudier å sitte for bar eksamen, mens New York, Maine, og Wyoming gjøre unntak for dem som kan gi bevis av kontoret studie samt lov skolen erfaring. Disse restriksjonene kan endres, så vær sikker på at du forstår ABA regler om din tilstand av bosted før du fortsetter.

    Hvordan å melde deg på fjernundervisning lov skoler. Gjennomgå opptakskrav.
    Hvordan å melde deg på fjernundervisning lov skoler. Gjennomgå opptakskrav.

  2. Gjennomgå opptakskrav. Hver fjernundervisning jusstudiet har forskjellige opptakskrav som potensielle studenter må oppfylle. Noen krever at potensielle studenter har en Bachelor-grad, mens andre krever bare to år av post-videregående utdanning. Noen skoler anbefaler at du først tar Law School Opptak Test (SISTE), mens andre gjør ingen omtale av det i det hele tatt. Siden du må betale et gebyr for å ha din søknad vurderes, ville det være best å bare gjelde disse skolene som du er rimelig kvalifisert. Hvis du har spørsmål om et bestemt skolens krav, eller hvis du er usikker på hvorvidt du sannsynligvis til å bli akseptert, ta kontakt med skolen og be om å snakke med en innleggelser rådgiveren. Bare gå videre til neste trinn hvis dine spørsmål og bekymringer har blitt adressert tilfredsstillende.
  3. Følg søknadsprosessen. Når du har bestemt hvilke online jusstudiet er best for deg, er det på tide å begynne formelle søknadsprosessen. Dette bør være stavet ut ganske tydelig på skolens hjemmeside, og vanligvis består av å samle transkripsjoner fra alle høyskoler du har deltatt, sende inn dine SISTE score (hvis aktuelt), skaffe attester, og skrive en personlig melding. Du vil også måtte betale en nonrefundable avgift for å dekke kostnadene med å vurdere søknaden din.

  4. Vente på en avgjørelse. Etter å ha fullført alle de foregående trinnene, forlot det eneste å gjøre er å vente på at alle viktige informasjonsbrev eller e-post. Hvis du godtas i skolen, vil du få en velkommen pakke i posten som inneholder informasjon om registrering for bestemte klasser. Hvis søknaden ikke gjorde kuttet denne gangen, ikke gi opp. Du kan alltid prøve igjen på et senere tidspunkt, eller sende en søknad til en annen skole. Med hardt arbeid og utholdenhet, kan du gjøre din drøm om å delta jusstudiet en realitet.