O2c

Hvordan å lære om barns utvikling

Barnets utvikling kan være en bekymring for alle

Barnets utvikling kan være en bekymring for alle, spesielt nye foreldre. Det er grunnen til at mange mennesker ønsker å lære om barns utvikling. Det er en viktig del av hele dannelsen av et individ.

Hvordan å lære om barns utvikling. "every child kan lære" er en bestselgende bok skrevet av ulike medisinske fagfolk som har hatt mye erfaring i barns utvikling.
Hvordan å lære om barns utvikling. "every child kan lære" er en bestselgende bok skrevet av ulike medisinske fagfolk som har hatt mye erfaring i barns utvikling.

Her er noen tips om hvordan du kan lære om barns utvikling:

1. Bøker er alltid den beste måten å lære om barns utvikling. Det finnes mange bøker om barns utvikling i markedet i dag. Det er mange forskjellige bøker som faller i hver målgruppe. Det er godt å lese mer enn én bok slik at du kan se på mange synspunkt om emnet.

  • "Complete Guide to Your Barns helse av European Medical Association" er sterkt anbefalt av mange første gang foreldre. Det tjener som et barn utvikling leksikon, komplett av all den informasjonen du trenger for fremtidig referanse.
  • "Every Child kan lære" er en bestselgende bok skrevet av ulike medisinske fagfolk som har hatt mye erfaring i barns utvikling. Den kommer med en bok og en CD som du kan spille på din datamaskin. Det kan hjelpe deg å forstå mange begreper om barns utvikling, samt lære komplikasjoner av barns utvikling (for eksempel forsinket utvikling).
  • "Touchpoints" er en bok av Dr. Berry Brazelton. Det er en flott bok for nye foreldre, som det ikke bare informerer deg om den fysiske utviklingen av barnet ditt, informerer deg også om barnets følelsesmessige utvikling.

Barnets utvikling kan være en bekymring for alle. "touchpoints" er en bok av dr.
Barnets utvikling kan være en bekymring for alle. "touchpoints" er en bok av dr.

2. Prøv og spør hjelp av barnelege din. Din barnelege er sikkert den beste kilden til informasjon om barnets utvikling, spesielt hvis det dreier seg om barnet. Du kan spørre lege om hun kan forklare deg stadier i barnets utvikling i detalj. Du kan også arbeide med barnelege for å identifisere de ulike stadier i barnet ditt.

3. Det er mange nettsteder som er dedikert til å hjelpe første gang foreldre forstår barns utvikling. Mens det fortsatt er best å lese bøker, kan et lite forskning på siden hjelpe også. Prøv å se på barns utvikling nettsteder, samt nettsteder for første gang foreldre. Du vil bli overrasket over hvor mye du lærer. Den gode ting om disse nettstedene er at du ikke bare får uttalelser fra medisinske fagfolk, får du råd fra virkelige foreldre som har hatt mye erfaring.

  • childdevelopmentinfo.com - Dette er en god nettside for barns utvikling. Det gir deg all den informasjonen du trenger om barns utvikling.
  • howkidsdevelop.com - Denne nettsiden henvender til nye foreldre. Nettstedet svarer de vanligste spørsmålene, og svarer på de bekymringene første gang foreldre.
  • essortment.com - Denne nettsiden svarer på spørsmål om bekymringer under barns utvikling og ansvar i løpet av denne svært viktig tid.

Hvis du er en forelder, og du er bekymret for utviklingen av barnet ditt, trenger du ikke å bekymre deg. Du kan lære mye om barns utvikling ved hjelp av en rekke ressurser. Følg disse tipsene, og være mer informert om hvordan ditt barns utvikling går.