O2c

Hvordan å lære gresk

Det er aldri bortkastet tid å lære et nytt språk, og finne ut hvordan å lære gresk er intet unntak. Du vil imponere noen du møter med dine evner og du vil være i stand til å fungere selvstendig på gresk ferie. Og det er en fordel å lære gresk hvis ingen annen grunn enn å være i stand til å bestille fra menyen på din lokale gresk restaurant. Uansett grunn til å lære gresk, kan du starte ved å følge disse forslagene.

Trinn 1

Start med å lære alfabetet. Den greske alfabetet er litt annerledes enn standard engelske alfabetet. Så det vil ta litt tid å bli vant til. Du trenger å lære hvordan bokstavene ser ut, og det høres de gjør. Du vil sannsynligvis føle at du er i barnehagen igjen, men å lære det greske alfabetet er det første skrittet i å forstå språket.

Trinn 2

Hvordan å lære gresk. Start med å lære alfabetet.
Hvordan å lære gresk. Start med å lære alfabetet.

Finn noen å veileder deg. Beste alternativet er å finne noen som er kjent med det greske språket som er villig til å lære deg. Det er mange språk lærere tilgjengelig, og du kan kontakte din lokale høyskole eller gresk klubb å se om noen tilbyr denne tjenesten. Med en veileder, kan du øve og korrigere uttalen, og dette er ikke alltid mulig med andre metoder for å lære et språk. En veileder gir umiddelbar tilbakemelding og kan korrigere feil før de blir vaner.

Trinn 3

Kjøpe en gresk dataprogram. Det finnes utallige dataprogrammer tilgjengelig som vil lære deg gresk. Rosetta Stone tilbyr en one-on-one interaktiv språklæring program. Selv om programmet vanligvis går for et par hundre dollar, vil du gjøre raske fremskritt. Du kan flytte i ditt eget tempo som du lærer gresk, som er et flott alternativ for alle som ønsker å lære språket raskt.

Trinn 4

Fordype deg i gresk litteratur. Besøk ditt lokale bibliotek eller en gresk ressurssenter og studere deres litteratur. Du må sitte ned med en god gresk ordbok og tilbringer mye tid å tyde språket. Men til slutt, vil du begynne å kjenne greske ord.

Trinn 5

Finn noen å veileder deg. Kjøpe en gresk dataprogram.
Finn noen å veileder deg. Kjøpe en gresk dataprogram.

Praksis snakker. Når du lære noen språk, er det viktig å praktisere språket høyt. Når du lære gresk, er det intet unntak. Du må finne noen som du kan øve og hvis du er opp til det, bør du vurdere å gjenta nylig lært ord til deg selv også. Høre greske ordene høyt vil hjelpe deg å lære hvordan de høres og mer komfortabel du er med å snakke gresk, jo lettere vil det være for deg å lære gresk.


Det vil ta litt tid, men du vil begynne å lære gresk etter bare noen få timer med praksis. Du må kanskje jobbe på gresk aksent, men det vil komme med tiden. Gi deg selv et klapp på skulderen for å vie deg til et nytt språk. Du vil aldri angre på tiden investeringen du har gjort i å lære gresk.