O2c

Hvordan å lære glassblåsing

Mange mennesker elsker glass brikker i sine hjem

Mange mennesker elsker glass brikker i sine hjem. Glass boller, krukker, og selv glass skulpturer gir ethvert rom i huset en umiddelbar væske, lys og bekymringsløse atmosfæren. Samtidig, kan glass være meget elegant og fasjonable, uten å koste for mye. På grunn av de mange fordeler og på grunn av den kunstneriske verdien av glass, har en rekke personer tatt til studere Glassblåserkunsten. Her er hvordan du kan lære glassblåsing for deg selv.

Hvordan å lære glassblåsing. Vet det grunnleggende.
Hvordan å lære glassblåsing. Vet det grunnleggende.

  • Vet det grunnleggende. Først av alt, bør du gjøre ditt første forskning på emnet. Det er nok av ressurser og medier hvor du kan få informasjon om glassblåsing teknikker. Den foreløpige undersøkelser at du vil påta seg er ikke ment å gi deg alle de detaljerte instruksjoner om hvordan du skal gå rundt med glassblåsing. I stedet vil det bare gi deg ideer om hva det er som å blåse glass. For eksempel bør du gjøre deg kjent med verktøyene, hvor lang tid du trenger, og teknikker som du trenger for å mestre for å være en effektiv glass blåser. Hvis du føler at du ikke har økonomi eller tid til å gjennomgå glassblåsing, vil den innledende forskning holde deg fra å kjøpe materialer bare å finne ut at du ikke kan bruke dem eller at materialene vil bryte din bankkonto.
  • Få noen formell opplæring. Etter at du har avfettet internett og de grunnleggende bøker om glassblåsing fra ditt lokale bibliotek, er neste skritt å melde deg på glassblåsing klasser. I mange lokalsamfunn, er det vanligvis samfunnet kunst klasser hvor du kan registrere deg og hvor du kan lære glassblåsing. Hvis du ikke ønsker å engasjere seg i klasserommet læring, kan du også leie en privat instruktør eller du kan be en lokal glass blåser å ta deg inn som lærling. Formell opplæring som student eller som lærling er svært viktig, siden det er mange teknikker som bare kan læres gjennom praksis. Også, å ha en lærer eller en mentor guiden vil du gjøre læringsprosessen mye enklere.
  • Kjenn dine materialer. Deretter bør du finne ut de grunnleggende materialer som trengs for glassblåsing. Fordi glass kan bare bli manipulert og blåst når det varmes opp til en høy nok temperatur som gjør at den blir flytende, trenger du en ovn eller ovn som er spesialdesignet for glass smelting. Du vil også trenge blåserør for å skape bobler eller hull i glass klumper, samt luft pumper.
  • Vet glasblåseri prosessen. Til slutt lære det grunnleggende om glassblåsing. Hovedsak, må du sakte varme glasset til en svært høy temperatur før den smelter. Når glasset har smeltet, kan du begynne å manipulere den ved hjelp av verktøy. Etter at du har oppnådd ønsket form, farge og størrelse på glasset brikke som du jobber med, må du gå tilbake til stykke til ovnen og gradvis senke temperaturen. Den gradvise kjøling er viktig, ellers glass stykke vil knuse.

Med disse trinnene

Med disse trinnene, bør du være i stand til å lære håndverket av glass blåser. Det er ikke lett, og det er behov for, vil noen penger. Men når du har mestret håndverket, kan du faktisk selge de ferdige produktene, eller bruke den til å dekorere hjemmet ditt.