O2c

Hvordan å lage en pressepakke: musikk business tips for den uavhengige plateartist

En pressepakke er en svært effektiv måte å introdusere og markedsføre deg selv hvis du er en musiker strever med å komme inn i innspillingen virksomheten. Det bør inneholde noen av erfaringsbakgrunn i musikkbransjen, noen gode vurderinger du har fått for musikk, gode bilder, og svært viktig et utvalg av musikken din. Du skal da sende denne pressepakke til arrangører, musikkstudioer, aviser, radiostasjoner, og andre personer berørte som kan hjelpe deg å etablere deg selv for opptak. Electronic Press kit er en annen måte å gå om det. Mye som en standard pressepakke, serverer EPS samme formål, bortsett fra at du kan være i stand til å laste den ned fra Internett i en elektronisk fil metode i forhold til å sende det manuelt som en papirkopi. Uansett hvordan du velger å gjøre det, er pressepakke svært viktig for å hjelpe deg å komme dit du ønsker å gå. Her er måter å forberede den for deg selv.

  • Din bakgrunnsinformasjon. Selv om det ville være greit å sette i en liten bit av informasjon om hvor røttene dine er fra, er det viktigere å fokusere på motivet av musikken din. Du kan legge til sangstil, type sanger du er komfortabel sang, og din favoritt plateartister. Dette vil gi folk leser kit en idé om hva slags musiker du er. Inkludere dine erfaringer i fremføre musikk. Dette kan hjelpe deg å etablere det faktum at du er en profesjonell musiker. Du kan også sette inn litt informasjon om hvor du fikk inspirasjon fra akkurat din musikk. Enda viktigere, la leseren vite hva som gjør at du skiller seg ut fra resten. Du må være i stand til å vise dem noe annet fordi konkurransen er stiv, og du kan ikke være akkurat som resten. Du må være i stand til å formidle hva bestemt kant du har over de andre.
  • Gode ​​kritikker for musikken din. Hvis du har hatt noen forestillinger der du mottok gode kritikker for eksempel avis og andre presseklipp, sørg for å inkludere dem i pressepakke. Sitater fra andre mennesker commending disse forestillingene kan legges i tillegg. Inkluderer ikke gode kommentarer fra medlemmer av familien din som de vil helt sikkert være partisk. Hvis du kan, få disse vurderinger fra folk som vet hva de snakker om og har et godt rykte i musikkbransjen.
  • Bildene dine. Få noen virkelig fine bilder av deg selv til å ta på pressepakke. Personene du skal sende det til vil ønske å vite hvordan du ser ut. Sørg for at dine bilder er presentabel, og gjør dem interessante bilder også.
  • Prøven musikk. Den viktigste delen av din pressepakke er din musikk. Det er der du vil være i stand til å bevise deg selv som en god musiker. Sørg for at du presenterer ditt beste stykke musikk å presentere ditt talent. Være svært grundig om kvaliteten på musikken du sender. Uansett hvor stor din pressepakke kan være, til slutt, vil musikken bestemme din skjebne.


Gjøre emballasjen av pressepakke som profesjonelle som du kan

Hvordan å lage en pressepakke: musikk business tips for den uavhengige plateartist. Din bakgrunnsinformasjon.
Hvordan å lage en pressepakke: musikk business tips for den uavhengige plateartist. Din bakgrunnsinformasjon.

Gjøre emballasjen av pressepakke som profesjonelle som du kan. Inkluder et brev adressert til den aktuelle personen du sender det også. Gjør din melding kort og direkte til poenget. Pressepakke bør være i stand til å snakke for seg selv. Ordne elementene på settet slik at bildene ikke gå ut av form eller CDer blir skadet på noen måte. Merke kit riktig og sende det på sin måte.