O2c

Hvordan å lage en furry bærbare for barn

Notebooks kan ofte bli sett på som kjedelig og altfor akademisk av barn og

Notebooks kan ofte bli sett på som kjedelig og altfor akademisk av barn og oftest enn ikke, disse "seriøse" bærbare slå barna fri fra å bruke dem eller selv bringe dem rundt. Det er bare ikke interessant nok for dem. Bra det er noe du kan gjøre for å gjøre barna interessert i å skrive på sine tidsskrifter eller skole notatbøker. Hva med å snu dem i en morsom, furry følgesvenn til skolen? Det er riktig. Snu barnas notatbøker til pelskledde små tegn kan bidra til å oppmuntre dem til å skrive på sine bærbare oftere, noe som gir studere et element av moro for dem. Her er noen trinn på hvordan å lage furry bærbare for barn.

Hvordan å lage en furry bærbare for barn. Samle dine materialer.
Hvordan å lage en furry bærbare for barn. Samle dine materialer.

  • Samle dine materialer. Naturligvis, ville du trenger en bærbar PC for dette. Velg en størrelse som passer best sin hensikt. Hvis det er en notisblokk for barna å ta med deg hver dag, velg en som er litt mindre. Få fake pels til å dekke den bærbare datamaskinen. Du kan kjøpe fake pels på håndverket eller rabatt butikker. Du kan velge sprø farger for å gjøre den bærbare mer moro. Kjøpe plast googly øyne også, mente noen papir, garn, brukte knappene og heavy duty lim.
  • Mål bærbare dekselet. Ved hjelp av et målebånd eller en linjal, måle deksler av den bærbare datamaskinen, slik at du vet hvor mye pels du vil bruke for å dekke det. Bruke samme målingene kutte ut et stykke av fuskepels. Legg noen ekstra centimeter, slik at du kan være i stand til å bryte pelsen rundt dekselet på den bærbare.
  • Bruke lim til å feste pelsen til maskinen. Spre limet grundig over bærbare dekker. Pass på at du ikke suge bærbare dekker for mye med lim, så de ville ikke mykne og rive. Må kunne spre limet over kantene. Feste fake pels på bærbare dekselet og trykk godt. Du kan bruke forskjellige farger pelsverk å gi den en psykedelisk preg. Bruk en saks til å klippe den ekstra pels fra kantene av bærbare dekselet. Gjør dette for både forsiden og baksiden.
  • Utforme et ansikt. Med materialer, lage et ansikt til forsiden av maskinen. Lim de googly øyne bort på frontdekselet. Bruk garn og ullpapp å legge øyenbrynene og en munn. For nesen, feste en knapp. Hvis du ønsker å være ekstra kreativ, utforme et ansikt for en tiger eller leopard og legge striper eller flekker til dekket sidene. Du kan selv legge til en hale på baksiden av maskinen for å bidra til følelsen av furry dyr.


Hvis du ikke ønsker å opprette et dyr

Hvis du ikke ønsker å opprette et dyr, kan du også ha det gøy bare å skape mønstre og ulike utførelser bruker fake pels og knappene. Å legge til moro av å lage denne bærbare, kan du spørre barnet ditt til å delta i prosjektet. Spør dem for deres preferanser og få dem bidra til prosjektet. Bare sørg for at du holder dem under oppsikt hele tiden når de bruker saks eller andre skarpe gjenstander.