O2c

Hvordan å kle på et intervju

For menn og kvinner

  1. Antrekk: For menn, bør en vel trykket skjorte og slips under en dress nok. Kvinner derimot, har et valg mellom skjørt eller bukser når det kommer til dresser. Selv om det er ofte antatt at skjørt fungerer bedre, scoret jeg mitt første intervju iført pin-stripete bukser med en matchende dressjakke. Dette viser at til syvende og sist er det hva du føler deg mest trygg på som virkelig fungerer. En kjole med en matchende dressjakke er et annet alternativ for kvinner. Hvis feltet du intervjue for ikke altfor formell, en cardigan over en ensfarget kappe kjole 2 "eller mer under knærne ville være passende. Merk at for noen yrker, mørke farger er et must (f.eks økonomi). Hvis du foretrekker andre farger enn den klassiske svart, velger grått, marine eller pin-stripete variasjon. Forsøk på å kle så komfortabelt som du muligens kan, fordi dette vil gjøre at du føler mer avslappet under intervjuet.
  2. Sko: Til tross for å være mindre merkbare enn antrekk selv, sko gjør saken til intervjuerne. Menn bør bruke polerte matte sko, og menn sokker bør diskré og mørk farget, og dette er viktig for når du krysser bena! Kvinner bør velge lukket tå sko over spinkel sandaler. Hæler bør være en passende høyde - 2 ½ "høye eller mindre pumper fungerer helt fint i alle farger, mens fire." Stilettos er en no-no for alle profesjonelle linjer. Hvis strømper er en del av antrekket ditt, sørg for å sjekke for kjører.
  3. Grooming: "Ryddig og ryddig" er nøkkelen. Gel er hensiktsmessig når det brukes i kontrollerte mengder. Hvis du har langt hår, er det anbefalt å knytte det opp. Hold håret borte fra ansiktet, og gjemt bak ørene. Dette vil hindre deg fra stadig flytter den vekk fra ansiktet mens du snakker.
  4. Sted / anledning: Avhengig av plasseringen av intervjuet, vil antrekk varierer. Hvis du har en lunsj intervju, velge klær som gjør at du kan manøvrere armene rundt enkelt. Stiv klær kan begrense bevegelse og som et resultat skape klossethet. Hvis du er intervjuet for et internship posisjon, bør formelle dressing uten en dress oppfylle kravene. Matche en smart skjorte og slips med godt presset bukser. Hold skjorte gjemt i til enhver tid, og du er klar.
  5. Sesong: I vintersesongen, vil ullblanding passer holde deg varm under en vinterjakke. I løpet av sommeren vil lettere materialer hindre deg fra svette (et tegn på nervøsitet).
  6. Duft: Köln og parfyme bør brukes i minimale mengder. Prøv å unngå å røyke før intervjuet, som noen intervjuere kan ikke tolerere lukten. Hvis du gjør det, har en mint før du går i.
  7. Håndbagasje: Kofferter passer for både menn og kvinner. Studier har vist at vesker gjør ser kvinner mindre profesjonell, så hvis du kan unngå å bære en veske, så. I stedet bruker et skinn bindemiddel for å holde penner og viktige dokumenter. Få en med en lomme slik at du kan dra betalingskortet ditt og telefonen i den også.
  8. Tillit: Endelig bør du ha en trygg smil. Tillit vil få deg en lang vei i et intervju. Uten det, vil tipsene 1-7 ikke engang saken.

Hvordan å kle på et intervju. Antrekk.
Hvordan å kle på et intervju. Antrekk.

Lykke til!