O2c

Hvordan å kle på en høyskole stipend intervju

En høyskole stipend intervju er en viktig del av søknadsprosessen

En høyskole stipend intervju er en viktig del av søknadsprosessen. Dette er din tid til å skinne og gjøre inntrykk på den etiske komiteen. Du ønsker å formidle at du er en seriøs og dedikert student verdig tilskuddet eller stipend som du har søkt. Det er ikke nødvendig å bære din prom kjole eller smokingen du leide. Du trenger imidlertid ikke å kle å imponere. Her er noen påminnelser om hvordan å kle på en høyskole stipend intervju.

  • Forbered på forhånd. Tid til å bestemme hva du skal ha til intervju ikke er på morgenen intervjuet. Et par dager før, eller en uke før den angitte datoen, bør du allerede se gjennom skapet for å se om det er noe hensiktsmessig å bruke. Hvis du tar ut en drakt som du hadde på seg under din fetter bryllup for to år siden, prøv det ut først for å sikre at det fortsatt passer ordentlig. Reparasjon og løs knapper eller falder som må løses. Luft ut kjole eller dress du vil ha. Du ønsker ikke å gå til intervjuet smelling som mothballs eller en gammel koffert. Se på deg selv i speilet og måle hvordan du ser og føler. Du bør være komfortabel, slik at du kan fokusere på det du vil si under intervjuet, heller enn å trekke på en stropp som er løs eller bukser som ikke passer rett.
  • Være ryddig. Uansett hva antrekket du velger å bære, må klærne være ren, ryddig og presentabelt. Ta deg tid til å stryke klærne dine, så ikke ha noe rett ut av tørketrommelen. Sjekk dine klær for noen hull, rips, tårer og løse knapper og hengende tråder. Reparere eventuelle som du finner umiddelbart, eller bestemme seg for å bruke en helt annen antrekk.
  • Se profesjonelle. Det er et spørsmål om personlig valg om du velger å bære en dress av ikke. I noen tilfeller er det rett og slett ikke mulig fordi du ikke kan ha en. Men på minimum, bør menn ha et pent presset langermet knapp ned skjorte med slips. For damene, kan du bære en kjole eller dressier bluse med ermer. Sett på en liten sminke, men ikke gå over. Du må se din beste.
  • Unngå don'ts. La piercinger hjemme. Ikke bære t-skjorter, spesielt de som har en melding på det, frynsete og falmede jeans, shorts og klær som er mer passende for stranden eller hjemme. Må stelle deg selv før du kommer inn Hold neglene rene og trimmet, ta et bad og fikse håret. Joggesko og flip flops bør heller ikke brukes til intervjuet. Til slutt, hvis du er iført formelle skinnsko, ikke bære den med hvite sokker. Intervjueren vil merke det så snart du setter deg ned. Ladies, er nå er ikke tiden for å bære fishnet strømper og clunky smykker. Hold det enkelt.
  • Hold tilbehør til et minimum. Sørg for at du slitasje rene og polert skinnsko. For damene, bære lukket tå sko. Unngå iført ekstra høye hæler. Dette er et intervju, ikke skoleball eller en dato. La baseball cap, lue, tørkle og hodet skjerf hjemme. Unngå iført smykker som er for tung og gjør mye støy når du beveger hodet eller armene.


Hvordan å kle på en høyskole stipend intervju. Forbered på forhånd.
Hvordan å kle på en høyskole stipend intervju. Forbered på forhånd.

Du kan fortsatt uttrykke deg personlighet med et skudd av farge enten på uavgjort eller med en bluse. Hold det konservative. Du vil bli dømt etter hvordan du ser og presentere deg selv til verden, så gjør en flott inntrykk ved å se den delen.