O2c

Hvordan å kle på en barneskole jobbintervju

Interessert i å bli en barneskole lærer

Interessert i å bli en barneskole lærer? Som med alle andre jobb, er det viktig at du ess som jobbintervju først. Og det hele starter med å vite hvordan du skal kle den delen. Her er noen gode tips om hvordan å kle på en barneskole jobbintervju:

Hvordan å kle på en barneskole jobbintervju. Interessert i å bli en barneskole lærer.
Hvordan å kle på en barneskole jobbintervju. Interessert i å bli en barneskole lærer.

1. Kle å gjenspeile din profesjonalitet. Nøkkelen til acing noen jobb intervju - i hvert fall med hensyn til utseende og garderobe avdelingen - er å vises rent, ryddig og polert. Hvordan vil du bruke denne? Sørg for at klærne passer deg perfekt, og at det sitter godt på kroppen din, spesielt dine skuldre, torso og underarm områder (disse er bare noen av de områdene som er vanlig dårlig montering). Pluss, det er ingenting mer dapper enn iført godt skreddersydde slacks som faller pent ned, la din høyhælte sko kikke ut en bare litt.

2. Kle en litt mer polert enn hvordan en vanlig lærer i grunnskolen ville. Mest elementære lærere (i alle fall de som ikke bruker en uniform) slitasje meste komfortable klær fordi de ønsker å fremstå mer approachable mot sine unge elever, pluss de må være klar til å flytte rundt mye i løpet av daglige klasseromsaktiviteter. Ikke forsøk å se ut som, siden du ønsker å sette beste foten frem og vise blankpolert, profesjonelle side.

Du trenger ikke å bære en dress og slips for intervjuet, men antrekket kan bestå av noe sånt som dette: for damer, en blyant snitt eller en A-line skjørt, eller godt skreddersydd mørke slacks, og en skarp hvit eller pastellfargede collared bluse. For menn, mørke lange bukser, og en langermet, button-down krage skjorte er passende.

Det du har det.
Det du har det.

3. Kle komfortabelt. Du ville sannsynligvis bli bedt om å gi en demo undervise på samme dag av din jobb intervju. På grunn av dette, er det viktig at du bruker noe som du kan flytte komfortabelt i, og at du er trygg på. Husk, under en demo lærer du ville bli sett fra hode til fot, foran og bak. På grunn av dette, dobbel sjekk for å se at antrekket er fri fra enhver form for garderobe funksjonsfeil på alle synlige områder.

4. Accessorize, og unngå å se for "kald" og forby. Husk, selv om det er et must at du ser polert, du har fortsatt å la intervjuerne se deg som noen barna kan forholde seg til. Du ønsker ikke å se så profesjonell at du ikke ville se hjemme på en innstilling med massevis av barna. Opt for barn, pastell-farger, Accessorize, og unngå iført klær som ser altfor stiv og formell.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av måtene å kle for en grunnskole jobbintervju. Husk at nøkkelen her for å finne en balanse ser profesjonell og ser approachable også. Som en ekstra sikkerhetsforanstaltning, kan du gå til den skolen du ønsker å søke på, og ta deg tid til å se selv hvordan lærerne er kledd. Når du har en idé om normal lærer antrekk, kan du velge klær som er hakket litt (husk, det er alltid bedre å være overdressed enn under, spesielt for en jobb intervju!). Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!