O2c

Hvordan å kjøpe tilbake - til - skolen leverer

C'mon

C'mon, innrømme det - du er glade for å få barna klare for det nye skoleåret. De kan brummende, men ikke deg. Det har vært nesten tre måneder siden slutten av forrige semester og barna får rastløs. "Jeg er lei", de klager, "det er ingenting å gjøre." Vel, ja det er! Det er på tide å gå og shoppe for tilbake til skolemateriell. Her er noen tips:

 1. Bestem deg for et budsjett før du går ut døren, og diskutere det med barnet ditt. Prøv å la ham eller henne til å velge de fleste av sine egne elementer, men hvis økonomi er begrenset, forklarer at hvis de plukker det meste grunnleggende, kan det være nok penger til å få noen spesielle ting, som en ønsket matboks eller karakter ryggsekk. Barn ofte ser frem til å vise kjøligere forsyninger til sine klassekamerater.

  Hvordan å kjøpe tilbake - til - skolen leverer. Bestem deg for et budsjett.
  Hvordan å kjøpe tilbake - til - skolen leverer. Bestem deg for et budsjett.

  Pass på å ta oppmerksom på forsyninger allerede i besittelse av tidligere shopping utflukter - du kan spare penger ved å unngå unødvendig dobbeltarbeid. Husk imidlertid at mens enkelte skole elementer som herskere og kalkulatorer har lang levetid, andre elementer som bærbare og bindemidler ofte faller fra hverandre etter et års bruk.

 2. Lage en liste. Sjekk med ditt barns skole siden mange lærere har en liste over elementer som vil være nødvendig i klasserommet. I så fall er du heldig. Bare sjekk dem av listen som du legger dem til handlekurven, og du vil snart være på vei. Hvis du har til å improvisere, her er noen grunnleggende forslag:
  • Notisbok, wide-styrt barneskolebarn og college-styrte for dem i junior high eller videregående skole. Stick med vanlig hvitt - mange lærere ikke tillate bruk av farget papir siden det fører dem øye-belastning når de leser mange oppdrag.
  • Penner og blyanter er et must. Blyanter bør være # 2, og ikke glem å få en blyantspisser å holde seg hjemme. Kjøp penner i grunnleggende farger som svart eller blå i stedet for trendy, men vanskelig å lese farger. Det er en god idé å kjøpe en blyant boks for yngre barn eller en perm-vennlig glidelås bag å holde skrivesaker for de eldre elevene.
  • Mapper kommer i en rekke typer. Sletten de er billigere, men tegnet og designet mappene er mye mer moro!
  • Minst en tre-ring bindemiddel vil hjelpe barnet ditt til å holde orden. Du bør kanskje vurdere å kjøpe en egen en for hvert fag.
  • Fargestifter, tusjer og fargeblyanter er vanligvis nødvendig. Hvis budsjettet tillater det, kan du ønsker å legge vann maling og tempera maling.
  • Lim eller lim pinner er vanligvis nødvendig med elementære klasse elever. Sørg for å få det vaskbare slag.
  • En linjal, kompass, vinkelmåler og enkel kalkulator vil trolig være nødvendig. Kan like godt få dem nå mens alt er på salg.
  • Hvis barnet ditt vil være pakking sin lunsj, bestemme om du vil ha en tilførsel av papir lunsj poser eller en gjenbrukbar lunsj tote. Mange totes har isolert seksjoner for å holde matvarer på trygge temperaturer.
  • Ryggsekker eller bok-poser er praktisk for barnet ditt. Sjekk med ditt barns skole om ryggsekk krav - av sikkerhetsmessige grunner, er noen skoler ber om at poser være klart.
  • Bokser eller lomme-poser av ansikts vev blir ofte forespurt av lærere, spesielt på de elementære karakterer.
 3. Kjøpe ekstra. Back-to-school salgstilbud betydelige rabatter, så lager opp nå for hele skoleåret. Kjøpe ekstra bærbare papir, penner, blyanter, mapper og fargestifter. I tillegg til å ville forsyninger på hånden for å fylle opp igjen på skolen, er det smart å ha forsyninger for barnet ditt å bruke som hun fullfører lekser prosjekter. Det kan være lurt å kjøpe noen konstruksjon papir og plakat bord, samt en ordbok, synonymordbok og kalkulator for bruk hjemme.