O2c

Hvordan å intervjue for et forskningsprosjekt jobb

Selv din CV kan synes å være altfor imponerende for et selskap forskning jobbmulighet, er det ikke nok til å hjelpe dem å avgjøre å ansette deg hele veien. Du må fremdeles gjennomgå et intervju, som vil hjelpe selskapet å avgjøre om din CV taler virkelig for deg, og hvis du er virkelig kvalifisert for den aktuelle jobben. Selv om intervjuet ikke kan vare for lenge, er det alltid vanskelig å passere det spesielt hvis du ikke er forberedt på det.

Hvordan å intervjue for et forskningsprosjekt jobb. Kjenner selskapet mer.
Hvordan å intervjue for et forskningsprosjekt jobb. Kjenner selskapet mer.

Derfor, hvis du virkelig ønsker å imponere selskapet, er det viktig at du gjør ditt beste for å bli klar for intervjuet. Dine handlinger, utseende, og ord under det korte intervjuet prosessen kan påvirke deres beslutninger i å ansette deg eller ikke. Så for å hjelpe du garantere en sikker intervju suksess, her er noen tips for å ta til etterretning:

  • Kjenner selskapet mer. Det er viktig at du vet bakgrunnen av selskapet, slik at du kan forberede svar som vil interessere dem mest. Forskning bedriftsinformasjon gjennom sjekke ut deres hjemmeside. Lyst til å lese om selskapets historie så vel som deres misjon og mål.
  • Vet beskrivelsen av forskerstilling. Stillingsannonser annonseres vanligvis med kvalifikasjoner og plikter for stillingen. Analysere disse detaljene og se høydepunktene i dine treninger, ferdigheter og erfaringer som gjør deg kvalifisert for jobben.
  • Komme opp med mulige spørsmål som kan bli stilt under intervjuet. De fleste jobbintervjuer er like i den forstand at alle selskaper ønsker å vite hvor hensiktsmessig du er for stillingen. Tenk på spørsmål og forberede svarene for dem også. Spørsmål som kan inngå for et intervju for en forskerstilling inkluderer "Hva er dine forskning opplevelser?" og "Hva forskningsprogrammer har du allerede brukt?"
  • Kle opp på riktig måte. Sørg for at du kommer til intervju kledd opp profesjonelt og femten minutter foran tidsplanen. Gjør begge disse vil gi intervjueren et positivt inntrykk.
  • Svare på spørsmål ærlig. Fokuser oppmerksomheten på spørsmålene som blir kastet til deg. Deretter svare på hvert spørsmål i forhold til de mål og misjon i selskapet. Hvis du blir spurt om erfaringer eller ferdigheter, fokusere på å diskutere dine opplevelser som er i forbindelse med hva som trengs av selskapet. Alle i hele varigheten av intervjuet, sørg for å etablere øyekontakt med intervjueren.
  • Stille spørsmål. Hvis gitt en sjanse, stille spørsmål til intervjueren om selskapet, så vel som sine prosjekter. Å gjøre dette vil la intervjueren kjenne at du er seriøs om å være en del av selskapet, og du er interessert i jobben.

Dine resultater under et intervju vil alltid avgjøre om du får forskningen jobb eller ikke. Derfor, hvis du er virkelig seriøs om å få jobben, gjør en stor innsats i forberedelsene til det og gjør det bra under intervjuet. Som du vet, vil arbeidsgiverne ansette ikke på grunnlag av hva som er skrevet i din CV. De vil ansette deg på grunnlag av tro og se personlig at du er skikket for selskapet og for jobben også.