O2c

Hvordan å intervjue for en lærerjobb

Undervisning er en av de vanskeligste yrkene i verden

Undervisning er en av de vanskeligste yrkene i verden, fordi det tar utrolig mye tålmodighet og lidenskap for det du gjør. Gode ​​pedagogiske stillinger er sjeldne og konkurransen er hard for høyt kvalifiserte kandidater. Hvis du skal på intervju for en lærerjobb, denne artikkelen er for deg!

Når du er ferdig med å sjekke for eventuelle undervisning ledige stillinger, må du nå forberede deg til intervjuet. Her er hvordan å intervjue for en lærerjobb.

Hvordan å intervjue for en lærerjobb. Vis mestring av ditt materiale.
Hvordan å intervjue for en lærerjobb. Vis mestring av ditt materiale.

  • Bli artikulere. Du må ha gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner å være en effektiv lærer. Ikke rote under intervjuspørsmål. Svare på en klar, direkte og konsis måte. Hvordan du snakker til intervjueren vil gi ham en indikasjon på din undervisning stil. Hvis du bar intervjueren, er sjansene, du vil ikke gå av som en interessant eller effektiv lærer.
  • Være profesjonell. Ikke kle casually til intervjuet. Ta deg tid til å nøye stelle deg slik at du kan presentere en ren og polert front. Være personable. Stå opp når du møter intervjueren og riste hånden i et fast grep. Gjøre øyekontakt og smil når du introdusere deg selv. Du må gi seg et godt førsteinntrykk. Pass på å bringe noe av materialet du trenger for å presentere, for eksempel noen eksempler arbeid eller portefølje du kan ha i forhold til undervisning stilling du kjemper for. Akkurat som elevene dine, må du komme til kontoret forberedt og i tide.
  • Vis mestring av ditt materiale. Du må være i stand til å vise at du er en god lærer. Du må ha en god forståelse av det du lærer, og du må ha en forståelse av hvem du vil lære den til. Din CV bør vise legitimasjon og akademiske prestasjoner.
  • Vis din lidenskap. Du må vise at du elsker å undervise. Vis din kjærlighet til motivet ditt og din tørst etter kunnskap. Hvis du er intervjuet for en pre-K lærerstilling, må du være i stand til å formidle at du kan arbeide med små barn. Din personlighet må vise gjennom. Det kan sees i hvordan du snakker om ditt fag og ditt arbeid. Når du diskuterer dine tidligere undervisningserfaring, formidle en positiv opplevelse på den forrige skolen.
  • Diskuter pedagogisk filosofi. Din undervisning filosofi må være sammenfallende med stilen på skolen. For eksempel, liker du hendene på erfaring og ønsker ekskursjoner og mye laboratoriearbeid for elevene?
  • Ikke snakk om penger. Rektor ved skolen er kanskje ikke den beste personen til å diskutere lønnstrinn. Dette er noe skolen Styret avgjør. Hvis du skal intervjue i en privat skole, la intervjueren diskutere det med deg heller enn du spør om det. Dessuten vil lønnen avhenge av graden av erfaring og utdanning.


Enten du kjemper om en pedagogisk assistent stilling i en klasse på skolen eller ønsker å være en professor ved et universitet, forberede intervjuet, slik at du kan sette din beste foten frem. Undervisning er en svært givende karriere og det vil gi deg komfort og tilfredsstillelse å vite at du påvirke hundrevis av liv hver dag. Lykke til!