O2c

Hvordan å identifisere setning feil i SAT praksis

SATS eller Scholastic evnetester, vil vurdere en high school student faglige evner, og en av disse Evalueringstester skal identifisere setning feil. Med noen få enkle teknikker, kan du håndtere de vanligste problemene i denne delen av eksamen.

Her er noen tips for å identifisere setning feil i lø praksis:

  • Si ordene høyt. Når ord blir uttalt, blir det lett å plukke opp feil fordi de høres galt. Ta deg god tid uttale ordene, pause på tegnsetting poeng og vektlegge. Du kan bruke dette trikset høyt under treningen, men du har å si setningene under pusten din i løpet av lør selv, som lyder er forbudt.
  • Plukk ut de åpenbare svar. Les setningene for en innledende pass. De fleste feil vil bli avslørt ved hjelp av denne strategien. Det er vanlig feil som subjekt og verb avtale, pronomen misbruk, sammentrekninger, gerunds og adjektiver versus adverb. Gå gjennom tallene og luke ut de enkle feil og notere ned mistenkte feil fra de hardere seg. Tilbake til de i tvil og analysere fem valg for å se om du kan oppdage feilen derfra. En siste Trikset er å omorganisere en komplisert og forvirrende setning for å se om det fortsatt er fornuftig. Du kan oppdage feil ved visning setninger fra denne annen ordning.
  • Noter ned eventuelle forvirrende grammatiske regler. Når du får nok praksis, vil du avsløre dine egne grammatiske snublestener. Disse vil mest sannsynlig gjenta under selve eksamen selv. Fokusere på disse spesielle vanskeligheter og gjenta korrigere dem før du blir feilfri. Referere til grammatiske regler for disse typer feil og forstå den riktige måten å uttrykke det.
  • Fikse grammatiske feil som du finner i den virkelige verden. Aviser, blader, skjorte utskrifter, nettsteder, fora og reklametavler er hverdagslige tekster du kan skanne etter feil. Du kan også gå over din egen journal eller blogginnlegg for feil, du kan bli overrasket over å se mange av dem. Ta deg tid til å korrigere din egen skriving som ekstra praksis. Når du utvikler en vane å analysere skrevne ord for feil, SATS er et blunk.
  • Ikke vær redd for å velge E. Svaret for E er ingen feil, der alle valgene er grammatisk korrekt. Statistisk sett, rundt en femtedel av spørsmålene bør ha E for et svar. Hvis du fullføre setningen feil del uten å svare E, gå tilbake og vurdere svarene i tvil. Vær oppmerksom på at noen setninger er uvanlig konstruert, men grammatisk korrekt, og disse er kandidater til E svar, så ikke vær redd for å plukke dem ut.
  • B eware av idiomer og slang. Idioms kan høres feil, men er faktisk korrigere i sin sammenheng. Hvis to svarene synes feil laden og en av dem er en idiom, og velg den andre.


Hvordan å identifisere setning feil i SAT praksis. Plukk ut de åpenbare svar.
Hvordan å identifisere setning feil i SAT praksis. Plukk ut de åpenbare svar.

Ved etterbehandling setningen feil del tidlig, kan du bruke mer tid sammen med andre deler av lø Svar på enkle spørsmål først og deretter gå tilbake og allot litt tid for de hardere spørsmål.