O2c

Hvordan å håndtere penger etter jobb tap

Å være i mellom arbeidsplasser er et øyeblikk i livet ditt som kan enten være avslappende (fordi du sårt trenger en pause) eller nedslående (fordi du har ikke noe valg).

Uansett

Uansett, er du fortsatt ute av en jobb og venter på å komme inn i en ny. I mellomtiden, hvordan du administrerer pengene, eller hva noen dollar du har igjen? Hva annet valg har dere enn å kutte ned på utgifter og vent til neste betale sjekk?

Følgende ideer og forslag kan være nyttig i å håndtere penger etter å ha mistet en jobb.

Gå jobbsøking

Hvordan å håndtere penger etter jobb tap. Bli involvert i deltidsjobber for mellomtiden.
Hvordan å håndtere penger etter jobb tap. Bli involvert i deltidsjobber for mellomtiden.

Gå jobbsøking. Mens du har all tid i verden, gå jobbsøking og merke en annen jobless venn sammen. Du må se etter andre muligheter mens du fortsatt har penger. Sørg for at du maksimere disse mulighetene og se etter jobber som du vet er stabil og jobber der du ser deg selv bor i lang tid.

Bli involvert i deltidsjobber for mellomtiden

Bli involvert i deltidsjobber for mellomtiden. Inntil dag én i den nye jobben kommer, finne andre inntektskilder, uansett hvor liten lønn. Det finnes en rekke alternativer du kan sjekke via Internett.

Finn ut om du er kvalifisert til fil for arbeidsledighet forsikring. Hvis du er, fil for en gang.

Sørg for at du fortsatt har helseforsikring fungerer for deg

Sørg for at du fortsatt har helseforsikring fungerer for deg. Sjekk om din tidligere arbeidsgiver vil fortsatt dekke helseplan eller hvis du må konvertere til en individuell politikk. Alt er mulig. Sjekk gjennom COBRA og se hvordan de kan hjelpe.

Lag et budsjett

Lag et budsjett. Prioritere og bare inkludere i listen de viktigste utgifter du vil stå overfor og må betale for. Annet enn det, kan du prøve å holde tilbake og vente til du har nok å bruke penger. Du ønsker ikke å være i gjeld selv før du selv gjør ditt første betale sjekk.

La dine kredittkort hjemme

La dine kredittkort hjemme. Nå ville ikke være et godt tidspunkt å dra kortene dine, fordi du ikke kan være i stand til å få en erstatning jobb snart nok før du har å gjøre betalingen. Men dette kan komme til nytte for å dekke de aller viktigste utgifter, som dagligvarer, regninger og kriser.

Unngå å berøre sparekonto

Sørg for at du fortsatt har helseforsikring fungerer for deg. La dine kredittkort hjemme.
Sørg for at du fortsatt har helseforsikring fungerer for deg. La dine kredittkort hjemme.

Unngå å berøre din sparekonto. Gjør det bare når det er ingen andre valg. Gjør dette din siste utvei. Viktigst, må du ikke berøre barnas sparekontoer!

Sjekk om du kan få et lån. Pass på at beløpet du låne er lite nok til å betale i tide.

Ikke vær flau for å be om hjelp fra din familie og slektninger

Ikke vær flau for å be om hjelp fra din familie og slektninger. De har sannsynligvis også vært i den situasjonen at du er i, og de vet hvordan det føles. Du vil bli overrasket over at de vil være villige til å hjelpe deg. Hvis du må låne en stor sum penger, sørg for at du er i stand til å betale dem så snart som mulig.

En jobb tap er stressende og energikrevende og er ingen spøk. Men den beste måten å styre penger problemer når arbeidsledige er å være optimistisk og ressurssterk.