O2c

Hvordan å håndtere konkurransen om en stein showet

Når rockeband er satt til å spille på en stein show

Når rockeband er satt til å spille på en stein show, forventer en viss grad av konkurranse med andre band. Noen ganger konkurransen er så uttalt at du kan oppleve antagonistisk behandling fra andre band. Andre ganger, er konkurransen vennlig og subtile, som demonstrert av støtte andre rockeband kan gi bandet ditt. Men om konkurransen er fiendtlig eller vennlig, er det viktig at du, sammen med bandmedlemmer, vet hvordan du skal håndtere konkurranse før og under stein show. Her er noen tips.

Hvordan å håndtere konkurransen om en stein showet. Aldri satt andre band ned.
Hvordan å håndtere konkurransen om en stein showet. Aldri satt andre band ned.

  • Aldri satt andre band ned. Du har å gjøre folk som bandet ditt, men ikke gjør dette på bekostning av andre band. Når du markedsføre bandet, sørg for å fokusere på musikken din ytelse, og de enkelte bandmedlemmene og ikke på tarnishing omdømmet andre band. Selv om du ikke har et vennskapelig forhold til en viss band, aldri røpe det for publikum. Det er bare mellom deg og den band. Involvering publikum, selv om det kan være en god PR-trekk, er ikke smakfulle.
  • Unngå søppel forhandlingene. Uansett hvordan du misliker et annet band, aldri si noe for å nedvurdere deres musikk eller omdømme. Dette er veldig uprofesjonelt. Dessuten, hva gjør du tjene på det? Folk vil tenke på det som barnslig og umoden og kan ta dette som grunn til å trekke tilbake sin støtte fra deg. Til slutt, vil søppel snakker slå tilbake på deg.
  • Bruk konkurransen til din fordel. I stedet for å bringe ut monster i deg, kan du bruke konkurranse som motivasjon i flaunting dine beste potensialer som et rockeband. Ta spillet ditt til det høyeste nivået. Tenk at de andre bandene vil mest sannsynlig gjøre sitt beste ytelsen i rock show, og du absolutt ikke ønsker å bli tatt ut. Trene hardt og tenke på måter å nivå opp dine prestasjoner og musikk.
  • Prøv å være venner med andre band. Selv om det er band som vil ta konkurransen personlig, det er andre band som er ute å bare nyte rock show og gjøre noen venner. Prøv å befriend slike band. De vil være en ekstra støtte mens du er på scenen, og de kan til og med dele tips med deg.
  • Vær glad for andre band. Det er mulig at publikum ikke vil favorisere alle band i rock show. Det er også mulig at noen mennesker vil like andre band mer enn de liker deg. Det er temmelig trist, men du må være profesjonell og være glad for suksessen av dine medreisende band. Ikke badmouth dem, i stedet se etter måter å forbedre ytelsen, så i det neste stein oppmøte, vil bandet ditt være en av mengden favoritter.


Det er ingenting du kan gjøre for å eliminere konkurransen i en stein show. Men det er noe du kan gjøre for å gjøre det arbeidet i din favør. Bare nyte konkurransen og la det virke sin vei for å hente ut de mest fremragende kvaliteter som en gruppe.