O2c

Hvordan å håndtere en teknisk help desk

For de ikke-teknisk kunnskapsrike person

For de ikke-teknisk kunnskapsrike person, søker hjelp av en teknisk help desk profesjonell er det nærmeste til frelse. Støtte folk på teknisk help desk er plassert der på grunn av sin tekniske ekspertise. Imidlertid vil samtaler med nød ikke alltid hyggelig. Det er rollen til teknisk helpdesk manager for å sørge for at både klient og personen håndtering samtalen er både glade.

Hvordan å håndtere en teknisk help desk. Analysere de aktuelle praksis den tekniske help desk.
Hvordan å håndtere en teknisk help desk. Analysere de aktuelle praksis den tekniske help desk.

Her er noen tips i effektivt å håndtere en teknisk help desk:

  1. Analysere de aktuelle praksis den tekniske help desk. Nøye kontrollere prosedyrer involvert i samtalehåndtering og teknisk støtte. Sannsynligvis har du help desk allerede lag som spesialiserer seg på spesifikke tekniske problemer. Granske de gode og dårlige poeng. Integrere gode poeng fra noen av de eksisterende lagene og prøver å bruke dem til andre lag. Fleksibilitet til å vedta nye endringer er nødvendig.
  2. Justere de eksisterende bestemmelser til bredere krav som trengs av virksomheten. Noen form for service level management bør etableres innenfor tekniske help desk. Du må kanskje justere eksisterende prosedyrer for å oppnå dette.
  3. Vurdere og analysere kostnader. Hver samtale håndteres av tekniske help desk sentrum har en pengeverdi. Holde konstant vakt av disse verdiene vil hjelpe deg å regne ut bedre måter å redusere kostnadene og samtidig forbedre kundeservice. Du kan også formulere måter å forkorte span av samtaler ved å utdanne din tekniske help desk personalet om bedre måter å løse tekniske problemer.
  4. Velg ditt folk med omhu. Tekniske helpdesk ansatte har ofte en vanskelig tid å vedta gode kundeservice ferdigheter. Det er trolig på grunn av den tekniske natur jobben som gjør dem litt ufølsomt overfor den menneskelige natur. Det ville være bedre å ha halvparten av de ansatte som tekniske eksperter mangler i kundeserviceferdigheter og den andre halvparten kundeorienterte personer som har en tørst etter å anskaffe teknisk ekspertise.
  5. Erfaring er den beste læreren. Du må tilstanden selv å lære av dine feil. Eventuelle ukjente tekniske problemer bør være undersøkt grundig selv etter at det er allerede løst. På den måten, neste gang en samtale av samme art er mottatt, ring span løse de tekniske problemene blir dårligere. Kjente tekniske problemer vil ikke bli videresendt igjen til andre linje support gruppen, siden den første linjen tekniske help desk operative vil bare referere til den løsningen som ble bestemt da problemet ble først løst.
  6. Søke hjelp av leverandøren din. Du trenger ikke tåle problemene alene. Involvere teknologi leverandøren av krevende teknisk støtte. Gi tilbakemelding etter å løse et problem, slik at leverandøren vil også ha en idé om ting å forbedre deres del.

Som med enhver annen virksomhet

Som med enhver annen virksomhet, effektivt håndtere en teknisk help desk tar tid og erfaring. Endringer kan ikke gjøres i bare ett take. Det er bedre å lage baby skritt og justere endringer underveis. Tross alt, avtaler et teknisk help desk fortsatt med kunder med uforutsigbare personligheter.