O2c

Hvordan å gjøre en forskjell på kontoret i løpet av ferien

Julen er trolig en av våre favoritt helligdager

Julen er trolig en av våre favoritt helligdager. Men med New Years rett rundt hjørnet, noe som betyr patching opp alle de uferdige oppgaver å oppfylle årsskiftet rapporter, en tendens til bare å glemme alle hurrarop som ferien er ment å bringe. Gjør disse enkle trinnene vil gjøre en forskjell på kontoret i løpet av ferien.

En. Smile. Denne rimelige og veldig enkel handling kan gjøre en stor forskjell i kollegers dag.

Hvordan å gjøre en forskjell på kontoret i løpet av ferien. Gjør kontormiljøet en mer avslappet en.
Hvordan å gjøre en forskjell på kontoret i løpet av ferien. Gjør kontormiljøet en mer avslappet en.

2. Gjør kontormiljøet en mer avslappet en. Som sjefen, kan du sannsynligvis gjøre noen små endringer på kontoret i løpet av ferien. Enten du lar dine ansatte til å kle seg i casual klær i stedet for streng kleskode, eller du samtykke til å spille noen julesanger på kontoret for å gjøre arbeidsplassen mer avslappet og festlig, kan du bare se noen økt produktivitet i de ansatte.

3

3. Organisere en mat-stasjonen. Snakk med dine kolleger om å sette opp en mat-stasjonen. De innsamlede elementer kan bli donert til suppekjøkken i området.

4

4. Samle gamle klær. Det er mange frivillige organisasjoner som er avhengige av likesinnede individer for støtte til ulike prosjekter. Donere gamle klær du har samlet fra dine kolleger på kontoret kan hjelpe mye i suksessen til slike oppsøkende programmer for de trengende.

5

Julen er trolig en av våre favoritt helligdager. Organisere en mat-stasjonen.
Julen er trolig en av våre favoritt helligdager. Organisere en mat-stasjonen.

5. Organisere lunsj for eldre. Sykehjem er trolig en av de mer dystre stedene å være i løpet av ferien. Så organisere en for beboerne vil bli verdsatt. Dette kan best gjøres hvis alle fra kontoret plasser i for maten.

6. Organisere en samtale maraton. Med alle fremskritt innen teknologi, ringer noen fra hele verden er ikke lenger dyrt og alt som trengs er en kontor-PC, headset og at Internett-tilkobling. Du kan la de eldre gjestene ringe sine kjære uten at selskapet måtte betale ekstra. Selvfølgelig, la sjefen din inn på planen.

Folk reagerer forskjellig på jula

Folk reagerer ulikt på jula. Noen få virkelig engstelig om alle forberedelsene og utgifter helligdager bringer om, andre får ensom for ikke å ha en kjær, mens andre elsker det at de skulle ønske det var jul hver dag. Men du ønsker å bruke det, er det alltid tilfredsstillende når du dele ferien med noen.