O2c

Hvordan å fullføre CPA eksamen krav online

Møte CPA eksamen krav gjennom nettbaserte kurs

Med veksten av nettbasert utdanning i de senere årene har det vært økt interesse i å møte CPA eksamen krav gjennom online klasser. Avhengig av om du allerede har fått en bachelor-grad fra et akkreditert høyskole eller universitet, eller utforsker fullføre en grad, har du ulike alternativer for å forfølge utdanning på nettet som vil forberede deg for CPA eksamen.

Trinn 1

Hvordan å fullføre CPA eksamen krav online. Møte CPA eksamen krav gjennom nettbaserte kurs.
Hvordan å fullføre CPA eksamen krav online. Møte CPA eksamen krav gjennom nettbaserte kurs.

En karriere som statsautorisert revisor (CPA) kan være både økonomisk lukrative og faglig utviklende. Faktisk, Money Magazine nylig rangert CPA sjette i en profil av "Med høye karakterer for personlig tilfredsstillelse, jobbsikkerhet, og fremtidig vekst, og en median lønn på 55380€", bør det ikke komme som noen overraskelse at en karriere som CPA er attraktivt for mange mennesker.

Med veksten av nettbasert utdanning i de senere årene har det vært økt interesse i å møte CPA eksamen krav gjennom online klasser. Avhengig av om du allerede har fått en bachelor-grad fra et akkreditert høyskole eller universitet, eller utforsker fullføre en grad, har du ulike alternativer for å forfølge utdanning på nettet som vil forberede deg for CPA eksamen.

Mens myter vedvare i enkelte kretser at en mastergrad i regnskap eller finans er nødvendig for å bli en CPA, er sannheten at i nesten hver stat, er det to måter å møte de pedagogiske krav for å bli en CPA. Begge banene krever en bachelorgrad fra et regionalt akkreditert høyskole eller universitet.

Bli en CPA, oppnås gjennom å møte de krav som er fastsatt av de "tre E-er" av "utdanning", "undersøkelse" og "erfaring".

Den pedagogiske krav for å bli en CPA innebærer å velge mellom to tilnærminger;

Trinn 1. Trinn 2.
Trinn 1. Trinn 2.

1. Tjene en bachelorgrad med fordypning i regnskap, ledelse, eller virksomhet som omfatter 24 semester studiepoeng i business, jus, økonomi og skriftlig og muntlig kommunikasjon, og 24 semester studiepoeng i regnskap, innenfor rammen av en kumulativ totalt 150 semester studiepoeng, (225 studiepoeng kvartal)

2. Tjene en bachelor-grad i et område av studiet utenfor regnskap, etterfulgt av en Post Baccalaureate Regnskap sertifikat eller supplerende kurs, summen av som inkluderer de 24 semester studiepoeng i business, jus, økonomi, og skriftlig og muntlig kommunikasjon, og 24 semester studiepoeng i regnskap, og når en kumulativ totalt 150 semester studiepoeng, (225 studiepoeng kvartal).

Mange bachelorgrader er overdratt før ferdigstillelse av 150 semester studiepoeng (225 studiepoeng kvartal) som er grunnen supplerende kurs er ofte nødvendig når kvalifiseringen til Uniform statsautorisert revisor Examination. Studenter som er korte av 150 semester studiepoeng, eller som har tjent en bachelor-grad i et område av studiet utenfor regnskap, kan gjennomføre supplerende kurs i regnskap gjennom et innlegg Baccalaureate regnskap sertifikat fra et regionalt akkreditert høyskole eller universitet.

Ved avgjørelsen av om nettbasert utdanning er for deg, er det viktig å vurdere om du har profilen til en online elev. Nettbasert læring er mer enn litt annerledes. Du må organisere og strukturere tiden annerledes enn du ville gjort for en på campus klasse. Du må ta en aktiv rolle i å oppsøke informasjon. Deltakelse er ikke valgfritt. Fordelene ved å ta klasser på nettet er fleksibilitet og enkel tilgang. Nettbasert læring gir begått voksne elever en utdanning som er lik, og i noen tilfeller, strengere enn man kunne tilegne seg i en ansikt-til-ansikt læringsmiljø. Men det er en enda større løfte til revolusjonen i nettbasert utdanning. Det handler om tilgang, fleksibilitet, og samfunnet.

Trinn 2

Når utdanning er oppfylt, fortsetter jakten på sertifisering med andre "E", eksamen fase. CPA eksamen, eller Uniform statsautorisert revisor Examination, kreves av alle statlige styrene i regnskap i Europa. Uniform CPA eksamen består av fire forskjellige deler:

1. Revisjon og Bekreftelse

2. Financial Accounting and Reporting

3. Forskrift

4. Business Environment and Concepts

Seksjonene kan gjennomføres separat, men alle fire må være fullført innen en 18-måneders tidsramme. Foreløpig er det ingen online-baserte Uniform CPA eksamen; eksamen må tas bare på godkjente testing.

Før du tar eksamen, kan det være enormt nyttig å gjennomgå CPA eksamen nettstedet www.cpa-exam.org, som omfatter CPA eksamen krav, opplæring og stikkprøver som kan tas på nettet, samt besøker din tilstand styret regnskap for en full liste av state-spesifikke krav for å sitte for CPA eksamen.

Trinn 3

Etter gjennomføring av den nødvendige utdanning og eksamen, potensielle CPAs har ett trinn til sertifisering, den tredje "E" av erfaring. For å bli en CPA i de fleste amerikanske stater og jurisdiksjoner, må man oppfylle strenge erfaringsbaserte krav som varierer fra staten, men kan inkludere alle av følgende: 1. Arbeider under oppsyn av en CPA i god stand som har blitt lisensiert til å praktisere i enhver stat, for en periode på fem år eller mer. 2. Skape en portefølje som viser erfaring og kompetanse i grunnleggende kompetanseområder. 3. Passerer et etisk undersøkelse som etablerer en forståelse av de etiske Professional Conduct forventet i regnskapssystemet feltet. Søker arbeid med en offentlig regnskapsfirma kan begynne i løpet av studentens junior år i bachelor-grad, eller i løpet av innlegget Baccalaureate regnskap sertifikat kurs. For studenter, kan en internship med en fast være en god mulighet til å få erfaring, eksponering og college kreditter. Hver stat faglige samfunnet CPA er en god ressurs for å finne rekruttering hendelser, som for eksempel The regnskapsfirmaer Showcase, vanligvis holdt i høst. Bli med i statens Society of CPA som student medlem gir mulighet til å delta faglige møter og å bygge nettverk med CPA for mulig ansettelse. Etter å ha fullført de "tre E er," potensielle CPAs er kvalifisert til å søke om en regnskapsmessig lisens, en prosess overvåket på statlig nivå ved hver statens styre regnskap. For mer detaljert informasjon fra hver jurisdiksjon og / eller staten, kan National Association of State Boards of Accountancy være en uvurderlig ressurs.


Enten du velger online klasser eller en tradisjonell in-class format, bli en CPA kan være en god start mot en spennende karriere.