O2c

Hvordan å frivillig for Amgen Tour of California

Amgen Tour of California bidrar til å heve penger til kreftforskning

Amgen Tour of California bidrar til å heve penger til kreftforskning. Organisasjonen arrangerer en profesjonell sykling tur som går i en uke. Med den mengden av arbeid knyttet til festivalene blir fremmet av denne organisasjonen, er de i behov av flere og flere frivillige arbeidere. Derfor, hvis du ønsker å støtte sine mål, eller du elsker å samhandle med media og idrettsutøvere, bør du vurdere frivillig dine tjenester til gruppen. Sjekk ut hvordan du kan frivillig for Amgen Tour of California:

  • Finn ut om du kan gjøre frivillig ansvar eller ikke. Det er flere muligheter i Amgen som krever mye styrke din. Noen jobber kan kreve at du bli utsatt for været for det meste av din frivillig tid. Det er også andre jobber som krever mer fysisk aktivitet fra deg. Analyser hvor villig du er til å stå til tjeneste til gruppen og undersøke selv å sikre at du kan gjøre oppgaven godt før du registrerer deg for Amgen.
  • Registrer deg å være frivillig på nettet. Gå til nettsiden Amgen Tour of California . De legger frivillig muligheter på nettstedet og har også elektronisk registrering. Bla gjennom listen over muligheter først og bestemme hvilken du vil ta. Sørg for å gi de nødvendige detaljene spesielt dine frivillige preferanser, slik at du kan være sikker på at du vil bli gitt en oppgave som du elsker. Hvis de ringer deg for en retning, må du delta på så du enkelt kan fortsette å jobbe for dem.
  • Frivillig til å hjelpe i forberedelsene til arrangementet. Du kan velge å gjøre dine tjenester bak kulissene for arrangementet. Ditt ansvar her kan inkludere å sette opp bannere og tilrettelegging av festivalen. Mesteparten av tiden, vil du bli bedt om å frivillig to timer før starten av hendelsene eller to timer etter at hendelsene har stengt.
  • Frivillig som marskalk under hendelsene. Du kan hjelpe sikkerheten ansatte under hendelsene så enkelt som iført den offisielle sikkerhet skjorte av turen. Du kan frivillig til å bli lagt i gjestfrihet telt, pressekonferanse telt, race course, premieutdeling, grønne rommet, og lignende.
  • Frivillig å samle inn data fra kunder. Amgen har konkurranser som krever tjenestene som frivillig. Du vil være ansvarlig for å samle inn demografiske data av kunder og hjelpe dem i å bli med konkurranser. Denne jobben er veldig viktig å Amgen fordi dataene du vil samle kan bestemme den fremtidige suksessen til hendelsene.
  • Frivillig i tråd med media under løpet. Du kan enten velge å bli tildelt ved starten av turen eller mållinjen. Du vil bli bedt om å hjelpe til å sette opp media kontor, distribusjon legitimasjon, og lignende.
  • Frivillig å jobbe for registrering av frivillige. Du kan arbeide hånd i hånd med den frivillige koordinator i å plukke frivillige og plassere dem i bestemte jobber. Du kan også jobbe langs medisinsk kontroll teamet i å hjelpe idrettsutøvere til medisinsk telt til eksamen før og etter løpet.


Det er mange muligheter til å hjelpe til på Amgen Tour of California

Hvordan å frivillig for amgen tour of california. Finn ut om du kan gjøre frivillig ansvar eller ikke.
Hvordan å frivillig for amgen tour of california. Finn ut om du kan gjøre frivillig ansvar eller ikke.

Det er mange muligheter til å hjelpe til på Amgen Tour of California. Ved ganske enkelt å vurdere dine ferdigheter og tilgjengelig tid, kan du lett bli en frivillig og hjelpe dem å skape vellykkede arrangementer. Du vil føle deg bra om du frivillig din tid og ferdigheter for en dag eller en hel uke.