O2c

Hvordan å forstå fordelene med alle jenter skoler

For de som vurderer å delta på et all-girls skolen

For de som vurderer å delta på et all-girls skolen, er bevisene klare. Ifølge en tjue-års studie utført på 270 000 studenter i Australia, indikerte resultatene at elevene i samme kjønn skoler utføres hvor som helst 15-22 poeng høyere på standardiserte tester enn de studentene som deltok co-ed skoler. En lignende studie utført i England i 2001 enige om at jenter som deltok en all-girls skolen utmerket seg i klasserommet og i andre områder av livet.

Hvordan å forstå fordelene med alle jenter skoler. Undervisningsmetoder-det.
Hvordan å forstå fordelene med alle jenter skoler. Undervisningsmetoder-det.

  1. Undervisningsmetoder-Det er ingen hemmelighet at gutter og jenter bearbeide informasjon annerledes. På grunn av dette, er det bare fornuftig at de må bli undervist ved hjelp av ulike metoder for undervisning. Dessverre, gang etter gang, har studier vist at lærerne reagerer forskjellig overfor gutter og jenter. Faktisk er det en markert forskjell i en lærerens atferd og respons på en mannlig student motsetning til en kvinnelig student. I studie etter studie, ble det bemerket at gutter ble oppfordret opptil åtte ganger mer enn jenter. Faktisk gutter vanligvis dominerer klasserommet diskusjoner, og lærerne bruker mer tid ros, oppmuntre og hjelpe menn over kvinner i en co-ed klasserommet. Hva betyr denne informasjonen?
  2. Faglig dyktighet-Når gutter er tatt ut av bildet, jenter begynner å utmerke seg faglig. I en all-female klasse, jentene ikke å konkurrere med guttene for oppmerksomhet, anerkjennelse og assistanse. I stedet jenter er i stand til å nyte i sin frihet til å være den beste i den akademiske verden uten distraksjoner og konkurranse av menn.
  3. Ledelse-Co-ed skoler velger ofte mannlige studenter for lederstillinger. Mann idrettslag vanligvis får mer midler, mer deltakelse og mer støtte fra studentene, fakultetet, og selv samfunnet, slik at mange kvinnelige deltakere ut i kulden. En alle jenter skolen gir mange muligheter for jenter å ta på seg lederstillinger både i klasserommet og på banen. Disse lederroller vil ikke bare gagne jenter i hele sin akademiske karriere, men også følge dem inn i deres verden utenfor skolens vegger.
  4. Negative påvirkninger-En av de mest fremtredende fordelene knyttet til en alle jenter skolen innebærer mangel av skadelige påvirkninger i kvinnelige studenters liv. Med tilstrømningen av seksuell trakassering og ofte negative skildring av kvinner i media, gir en alle jenter skolen en lettelse fra dag til dag problemer som kan oppstå i en co-ed læringsmiljø.
  5. Karriere suksess-Studenter som har lykkes uteksaminert fra en alle jenter skolen har gått videre til å bli politiske ledere, direktører, gründere og andre vellykkede unge kvinner. Mange av disse kvinnene har tilskrevet deres suksess i livet til det faktum at de deltok på en alle jenter skole og fikk muligheter og anerkjennelse som kan ha blitt nektet dem i en co-ed miljø.