O2c

Hvordan å finne populære automotive skoler

Rett etter videregående skole, antall kandidater velger å melde deg på tekniske skoler som tillater dem å fullføre et sertifikat eller grad kurs i mindre enn to år. Blant de mest populære fagskole er bilindustrien skoler.

De fleste opplæringsinstitusjoner tilbyr programmer på bilteknologi

Hvordan å finne populære automotive skoler. De fleste opplæringsinstitusjoner tilbyr programmer på bilteknologi.
Hvordan å finne populære automotive skoler. De fleste opplæringsinstitusjoner tilbyr programmer på bilteknologi.

De fleste opplæringsinstitusjoner tilbyr programmer på bilteknologi, kropp arbeid og lastebiler / diesel-teknologi. Noen har motorsykkel, fly og marine mekanikk kurs. Hvis du er ute etter en karriere i Automotives, bortsett fra grundig gjennomgang av pensum mulige skoler, sørg for å sjekke skolen fakultetet, anlegg og andelen av elever som fullførte programmet og arbeider i utvalgte felt.

Det er mange forskjellige mekaniker skoler som tilbyr automotive kurs. Noen av disse skolene har inngått samarbeid med bilprodusenter som Audi, BMW, Nissan Volvo og mange flere å komme opp med programmer som er mer produsent-spesifikke.

Tre av skolene som tilbyr automotive utdanning er:

1. Universal Technical Institute med skoler i Illinois, Arizona, California og andre stater. UTI tilbyr følgende program:

Hvordan å finne populære automotive skoler.
Hvordan å finne populære automotive skoler.

  • Automotive Technology Program hvor du vil lære å diagnostisere og reparere utenlandske og innenlandske biler med den nyeste teknologi og utstyr, bygge kraftige motorer og lære grunnleggende automotive relaterte virksomhet ferdigheter.
  • Diesel & Industrial Technology Training Program fokuserer på reparasjon og service av diesel matet lastebiler, anleggsmaskiner samt transport kjøleanlegg. Kunnskap om høyteknologiske elektronikk som luftbremser og hydraulikk, forebyggende vedlikehold og kontroller er alle en del av dette programmet.
  • Kollisjon Reparasjon og Refinish Technology Training Program vil forberede deg på en entry-level kollisjon reparasjon og lakkering tekniker jobb. De ferdighetene du vil lære er mekanisk og elektrisk reparasjon, sveising, ramme justering og tilpasset maleri.

2. Lincoln Group of Skoler med studiesteder i Denver,, Texas New Jersey, for å nevne noen. Det tilbyr bilindustrien kurs ligner UTI programmer. Lincoln School har også en High Performance Program, som har som mål å lære elevene de nyeste bil modifisering metoder og teknologi for å få den motoren i gang som en gepard. Her lærer alle aspekter av motor endringer, suspensjon, bremser og eksosanlegg.

3. NASCAR Technical Institute er eksklusiv pedagogisk partner av NASCAR. NTI er et samarbeid mellom Universal Technical Institute og NASCAR. Det er den første Training Institute i USA for å kombinere bil trening med NASCAR-spesifikke motorsport-teknologi. Hvis du liker raske biler og konkurranse, er dette vil trolig være din skole av valget.

Det er flere nettside du kan sjekke for å finne andre populære skoler for bilindustrien kurs. Noen skoler tilbyr sertifikat og diplom kurs. Du kan også finne automotive kurs på nettet.

  • National automotive teknikere Education Foundation er en non-profit organisasjon som evaluerer automotive tekniker treningsprogrammer. Besøk deres hjemmeside for å finne automotive høyskoler og handel skoler i Ohio, i Georgia eller i noen av de andre amerikanske stater.
  • Auto skole guiden gir en omfattende automotive skole katalogen. Du kan også finne informasjon om fly skoler, marine skoler og lastebil kjøring skoler. Det er en one-stop auto utdanning shop.
  • Bilmekanikere skoler viser forskjellige utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr kurs på bilteknologi, diesel-teknologi, kollisjon reparasjon, og høy ytelse trening.

Enten du ønsker å bli en bil mekaniker, kollisjon reparasjon tekniker, diesel tekniker, bil elektriker eller bare er interessert i hva som gjør en bilmotor purr, er det mange automotive skoler for deg å velge fra. Så rev opp motoren din og begynne å lete etter den rette bilindustrien college nær deg!