O2c

Hvordan å finne arbeid med svartvann sikkerhet

Blackwater Security er en organisasjon som sikrer håndheving av loven og fokuserer på å tilby beskyttelse til VIPs. Blackwater Security Consulting (BSC) som ble dannet i 2001 og tilbyr kontraktsmessig sysselsetting til enkeltpersoner. Hyrer har til oppgave å gi sikkerhet til den som benytter deres tjenester.

Hvis dette høres ut som en utfordrende og interessant jobb som du ønsker å oppleve og ta på, les tipsene nedenfor om hvordan du kan delta i denne prestisjetunge organisasjonen.

  • Forskning på organisasjonen. Prøv å vite hva Blackwater Security er. Internett er det beste verktøyet for å forske på det grunnleggende i organisasjonen, men selvfølgelig, vil de fleste av de viktige og gradert informasjon ikke gjøres tilgjengelig for allmennheten. Les så mye informasjon som du kan før du bestemmer om du virkelig ønsker å forfølge en karriere i dette sporet.
  • Vet at jobben innebærer. BSC er i behov av målbevisste og dyktige personer som kan ta på høy risiko jobber som kan henføres til dem. Husk at mer enn begjær og lidenskap for jobben, må du ha kompetanse til å oppfylle ditt arbeid. Søkere bør være en effektiv teamleder og lagspiller. Fysisk form og utholdenhet er et must. I motsetning til skrivebord jobber, kan du bli pålagt å arbeide for mer enn 8 timer i døgnet. Husk at oppgavene kan være fysisk krevende, og skader kan være til stede. Du må være følelsesmessig og mentalt forberedt på å møte fare så vel.
  • Kjenn din fordel. Forrige politi eller militær trening er en fordel for denne jobben. Søkere med slike bakgrunner er mer sannsynlig ansett for jobben. Hvis du fortsatt planlegger å gå til college og har besluttet å forfølge en jobb med BSC, vurdere å ta en grad i antiterror, da dette vil gi deg en stor kanten også.
  • Få litt erfaring relatert til jobben. For å bli en del av Blackwater Security, må du få litt erfaring i politi eller militære området. En pedagogisk bakgrunn på en av disse to feltene vil gjøre så godt. Men hvis du ikke har både det pedagogiske og arbeid bakgrunn i enten militære og politi, er sjansen for å bli med i Blackwater Security svært liten. Du trenger å vite at BSC ikke tilbyr opplæring fasiliteter til sine søkere, som søkerne forventes å være utstyrt med kunnskap og ferdigheter allerede. Lete etter noen andre organisasjoner i byen din som kan tilby deg arbeid knyttet på politi eller militær trening. Investere litt tid å få erfaring før du selv prøver å søke om å bli en del av Blackwater Security.
  • Være fysisk form. Ta vare på helsen din, så du må være i god form hele tiden. De oppgaver som kan bli gitt til deg kan være for fysisk krevende. Din bakgrunn og opplæring i det militære kan komme godt med, men det er viktig at du opprettholder god helse og passer kroppen også.
  • Send inn din søknad. Forbered din CV. Sørg for at du detalj din påloggingsinformasjon, fullførte opplæring og prestasjoner. Korrekturlese din CV før du sender over til BSC.


Hvordan å finne arbeid med svartvann sikkerhet. Forskning på organisasjonen.
Hvordan å finne arbeid med svartvann sikkerhet. Forskning på organisasjonen.

Hvis du har en sterk nok CV og bakgrunn, er alt du trenger å gjøre er å lene seg tilbake og vente på samtale deres.

Å være en del av Blackwater Security krever engasjement og hardt arbeid. Pass på at du er forberedt på å gi ditt beste når du kommer inn