O2c

Hvordan å få mest mulig ut av en MBA

En Master of Business Administration (MBA) er blitt en vanlig grad i mange ulike fagfelt. Folk har utviklet en følelse av at alt er en "business". Hvis du er interessert i å anskaffe en MBA, så er det en god idé å tenke forfølge din grad på nettet. Du kan få masse gratis informasjon om gode online skoler hvis du klikker her .

Husk imidlertid ikke at å få en grad ikke garantere noe. I noen tilfeller, folk får grader bare for tittel eller å kommandere en høyere lønn. Få mer kunnskap og anvende utdanning til arbeidslivet kan faktisk øke effekten du kan gjøre på din organisasjon.

  • Forfølge kunnskap. Forskerskoler bruker ofte en annen filosofi enn den lavere oppsett. Det er en forutsetning at studentene faktisk ønsker å lære, og at de er motivert for å maksimere sine pedagogiske erfaringer. Derfor instruktører er mindre sannsynlighet for å "skje feed" kunnskap til sine elever. Snarere vil de bare vise dem døren til at kunnskap og det er opp til studenten å åpne den og inn. Noen elever kan finne justeringen vanskelig og kan føre dem ikke å få mest mulig ut av sine studier, og synes det å ha liten effekt. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av din MBA studier, ikke bare sitte gjennom klasser, gå utover de vanlige forventningene.
  • Anvende kunnskap. En måte å gjøre det meste av en MBA-grad er å sikre at det finnes programmer i din nåværende arbeidssituasjon. Folk vanligvis satse på en høyere studier grad mens de allerede er ansatt. Dette gir dem reelle muligheter for case-studier og real-life applikasjoner. Noen kolleger kan ikke sette pris på MBA student som kommer inn og prøver å anvende teorier og lærebok kunnskap på arbeidsplassen. Men dette bør ikke hindre MBA student fra å prøve å bygge bro over gapet mellom teori og praksis. Det er der de fleste av de verdifulle erfaringene er.

Samlet, få mest mulig ut av en MBA koker ofte ned til stasjonen og innsats.

For å gjenta

Hvordan å få mest mulig ut av en MBA. Klikker her.
Hvordan å få mest mulig ut av en MBA. Klikker her.

For å gjenta, hvis målet er å gjøre minimum og komme gjennom graden, vil du sannsynligvis oppnå dette. Men hvis du ser grad som en reell mulighet til å lære og forbedre deg selv, så vil du finne at ytelse som en MBA student vil øke på mange nivåer. En online MBA grad er en fin måte for deg å ta de nødvendige klasser ved bruk leksjonene du har lært til din faktiske næringsliv. Komme graden betyr ikke nødvendigvis at du har lært noe, faktisk kunnskap avhenger av hvor alvorlig du tok dine studier. Det avhenger også av hvor mye av den kunnskapen du kan bruke til det virkelige liv. Hvis du kan slå av alle som MBA læring i faktiske programmene som vil forbedre organisasjonens virksomhet, deretter kampanjer og lønn øker vil ikke være langt bak.