O2c

Hvordan å få jobb i veihjelp

Veihjelp service er noe som ikke mange folk virkelig tenker seriøst - inntil minutt bilen deres conks ut på dem i midten av ingensteds eller i midten av en travel motorvei, og de har ingen måte å få ting tilbake opp og kjører. Og i midten av denne krisen, disse menneskene vanligvis pleier å få panikk eller bli sint på det inntrufne som holder dem fra eventuelle viktige møter eller avtaler som de trenger for å nå. Det tar en annen type person å kunne gjøre den jobben som må gjøres, selv i nærvær av slike stressede mennesker. Hvis du har en ferdighet med biler og motorer, og hvis du kan holde hodet kaldt under kriser, kanskje du kan ha evne til å arbeide med en veihjelp tjenesteleverandøren eller en motor klubb som tilbyr slike tjenester.

Hvordan å få jobb i veihjelp. Selvfølgelig.
Hvordan å få jobb i veihjelp. Selvfølgelig.

Det er mange ledige stillinger i slike selskaper, og du kan få mer ide om disse stillingene, og kravene ved å se på stillingsannonser på nettet. Bare å skrive inn søkeordene "jobber i veihjelp service" i en søkemotor vil gi umiddelbare resultater, men du kan også sjekke jobbsøking nettsteder som Monster.com. Vil du vanligvis finne stillinger som et dekk eller vedlikehold tekniker, som i hovedsak innebærer fjerning og utskifting av dekk, men kan også innebære jumpstarting en stoppet bil og låse bilen dører. Disse jobbene ikke bare krever omfattende opplæring og erfaring, men du må kanskje også være sertifisert for disse. En evne til å betjene maskiner så vel som evne til å løfte tunge gjenstander er også viktig, siden du vil trenge å forholde seg til ulike bildeler og utstyr. Alternativt kan du også bli en bergingsbil sjåfør eller operatør, denne jobben i hovedsak krever relevant erfaring, en gyldig lisens, og en ren kjøring posten.

Veikanten mekanikk og teknikere kan også ha visse spesialiseringer, for eksempel RV teknikere som kommer til unnsetning RVs. De vanligvis gjennomgå omfattende opplæring og trenger å få sine akkreditiver fra National RV Dealers Association (RVDA) og Recreation Vehicle Industry Association (RVIA). Slike grupper sette en premie på RV tekniker sertifisering som en måte å berolige kunder som har gjort en betydelig investering i sine RVs.

Selvfølgelig

Selvfølgelig, hvis du ikke har noen mekaniske ferdigheter med biler, kan du fortsatt være en del av veihjelp tjenester og motor klubber. Andre personer med ulik bakgrunn er behov for i ulike sider ved virksomheten. Du kan jobbe som et krav representant, en jobb som vil medføre undersøke og vurdere eventuelle krav fra kunder. Du kan også bli en dispatcher, som innebærer Fielding telefonsamtaler og dirigere veikanten tjenesteytere og service flåter til plasseringen av krisen. Hva denne jobben krever mest av alt er en oppmerksomhet på detaljer, slik at selskapet kan tilby rask service til den slettede kjøretøy.

Bortsett fra å finne disse jobbene på nettet, kan du også tråle gjennom din lokale rubrikkannonser, eller du kan også spørre på motor klubber og veikant tjenester vedrørende eventuelle åpninger. Ikke glem å finne ut hvilke kvalifikasjoner de søker også.