O2c

Hvordan å få en grad i eksperimentell utdanning

Eksperimentelle utdanning er den type læring der elevene er nedsenket i ulike miljøer for å oppleve ting første hånd. Dette er best for dem som har et bedre svar når de opplever snarere enn å lære inne i klasserommet. Det er morsomme jobber som du kan ta når du har en grad i eksperimentell utdanning. Du kan ta jobber i sommerleire, spesialundervisning skoler, ferie flekker og mye mer. For å få en grad i eksperimentell utdanning, må du oppfylle alle kravene i en skole som tilbyr kurset. Du kan ta klasser gjennom en online universitet, hvis du liker - bare klikk her for å finne ut alt du trenger å vite om påmelding på et akkreditert online utdanningsprogram.

Her er noen av de beste skolene som tilbyr grader i eksperimentelle utdanning:

Hvordan å få en grad i eksperimentell utdanning. Minnesota state university, mankato.
Hvordan å få en grad i eksperimentell utdanning. Minnesota state university, mankato.

  1. Minnesota State University, Mankato. Dette universitetet tilbyr en Master of Science grad i Erfaringsbasert utdanning. Dette er regnet som en av de første skolene å tilby eksperimentelle utdanning som en grad i Europa. Dette grad programmet i universitets ikke bare oppfordre eventyr utdanning. Etter å ha fått graden, vil du ha muligheten til å jobbe i friluftsliv, formell klasseromsundervisning, administrasjon arbeid og enda psykologisk arbeid.
  2. Idaho State University. Idaho State University har en eksperimentell tilnærming utdanning grad som kalles også utendørs utdanningsprogram. Dette er en av de beste skolene for å få din grad i eksperimentell utdanning, som det er stedet for noen av de mest kjente utendørs ressurser. Noen av disse inkluderer Wasatch Mountains, Yellowstone National Park og City of Rocks. Du vil også kunne ta fjellklatring kurs og kajakkpadling kurs. Dette er eksperimentelle kurs som vil være nyttig for deg i fremtiden.
  3. Brevard College. Denne skolen har en Wilderness Ledelse og Erfaringsbasert Education Program. Dette programmet vil være svært nyttig i å bygge din karakter som en god leder som vil være i stand til å lede en gruppe og undervise utendørs instruksjonsvideoer utdanning. Hvis du får en grad fra denne college, trygg på at du ikke bare vil bli en stor leder, men du vil også ha gode egenskaper, slik som respekt for andre, selvstendighet og ansvar.
  4. Ferris State University. Dette universitetet tilbyr en mastergrad utdanning grad i Erfaringsbasert utdanning. Dette er for dem som allerede har uteksaminert og har en grad i et utdanningsprogram. Kurset har 36 enheter. Noen av de fagene som du kommer til å lære av denne læreplanen er miljøet, organisatoriske lederegenskaper og utendørs eller natur utdanning.

Dette er noen av de beste skolene som tilbyr grad kurs på erfaringsbasert utdanning. Hvis du planlegger å ta et kurs på denne konsentrasjonen, er det best hvis du besøker de ulike nettsteder av disse skolene å vite mer om deres pensum og de erfaringene som de tilbyr. Du kan også se på online læringsmuligheter . Når du har fått en grad for erfaringsbasert utdanning, vil du være i stand til å gjelde for ulike jobber og bruke det du har lært på skolen.

Eksperimentelle utdanning jobber er blant de mest morsomme jobbene du måtte ha. Du vil være i stand til å ha det gøy og gi de tingene som du har lært til andre. Hvis du er glad i natur, er dette et kurs som du vil sikkert nyte.