O2c

Hvordan å doble kutt tau i to

Trekking av en magisk triks er ikke enkelt

Trekking av en magisk triks er ikke enkelt. Du trenger å øve godt å mestre illusjon. Du må være flinkere i å kjøre gjennom trinnene dine magiske triks. Du må lære å lure det blotte øye for målgruppen. En liten feil kan bokstavelig talt ødelegge forberedelse og ødelegge forventning. Den doble kutt tau i halvparten er en av de mer populære triks som aspirerende tryllekunstnere liker du prøver å perfeksjonere. Her er noen teknikker for å gjøre din neste forsøk mer plausibel:

Hvordan å doble kutt tau i to. Forberede seg til å tie i tauet.
Hvordan å doble kutt tau i to. Forberede seg til å tie i tauet.

  • Hold tau. Ta sin ende og deretter vikle en løkke rundt det. Selv om dette er ganske grunnleggende trinn, kan du ikke råd til å ignorere det. Det setter selve grunnlaget for den magiske triks. Du bør etterstrebe å gjøre denne delen uten en feil.
  • Forberede seg til å tie i tauet. Du må lage en knute. At bestemt knute skal lett gli opp og deretter, ned. Du bør ikke forveksle denne spesifikke knute med en renneløkke. Det er også helt forskjellig sammenlignet med en firkantet knute eller en dobbel knute.
  • Fokus på tau igjen. Hold slutten. Deretter bryte den. Gjør det rundt seg, slik at du kan lage en mer loop. Dette kan være forvirrende, så prøv å være treg. Følg nøye med på hva du gjør. Selvfølgelig, om du ikke ønsker begå noen feil her. Du kan ikke råd til å kutte tauet urette.
  • Sjekk din tauet igjen. Denne gangen, grip den lengste delen. Observere at det er kontinuerlig. Fortsett og se etter sin ende del. Forbered deg på å lage en knute. Her bør du ha to knop. De er slip knop.
  • Kutt tau. Plasser din cutting nær tauet slutt. Det burde være en nærmere din første slip knute. Dobbeltsjekke før du skjærer. Være forsiktige. Det er absolutt katastrofalt hvis du får til å kutte den delen av tauet som er kontinuerlig.
  • Målet ditt er å kutte tauet to ganger. Første skjæret ditt skal gå gjennom knuten. Mellomtiden bør skjær nummer går inn i knuten som fører gjennom knuten, men det er fra den andre retningen.
  • Du må engasjere deg publikum på en samtale mens du forsøker å trekke av tau triks. Gjøre samtalen mer animert. Du bør bruke samtalen til å distrahere publikum. Du bør ta bort sin oppmerksomhet til hva du prøver å gjøre. Ellers kan de observere deg hvert trinn av magiske triks.
  • Du trenger for å håndtere et skarpt instrument når du klippe tauet. Så vær påpasselig. Du ønsker ikke å skade deg selv på slutten.


Magiske tradisjoner har gått en lang vei

Magiske tradisjoner har gått en lang vei. Trylletriks har blitt gjort vesentlig å underholde. Hvis du ønsker å vinne publikums beundring og respekt, må du finpusse dine ferdigheter. Du må polere din håndverket. Du må finne din egen rytme, din egen puls. Du må nyte det du gjør for at publikum til å føle det samme. Det er den virkelige magien gjør magi.