O2c

Hvordan å bryte tilbake rotte vaner

Folk har en tendens til å klynge seg på sine materialegenskaper

Folk har en tendens til å klynge seg på sine materialegenskaper. Det er ingenting galt med å være eiendomspronomen til en viss grad, så vel som å være litt materialistisk. Men kan blåse vane ut av proporsjoner, på en overdreven måte utvikle seg til reelt problem. Starte et korrektiv prosjekt mot vane er en utfordrende oppgave, men like givende når vellykket gjort. Hvis du vil vite forskjellen mellom hva du fortsatt trenger versus det du ikke lenger trenger, så vil det bety slutten for deg å være en pakke rotte.

Her er noen tips for å hjelpe deg å overvinne en vane av å være en pakke rotte.

Hvordan å bryte tilbake rotte vaner. Innser at noe har gått galt.
Hvordan å bryte tilbake rotte vaner. Innser at noe har gått galt.

  • Innser at noe har gått galt. Problemet er forankret på manglende selvinnsikt og erkjennelse av at noe har gått overbord. Erkjenner at ved å være en pakke rotte er en stygg vane er vanligvis det første skrittet mot den sårt trengte forandring. Hvis det du holder ting er allerede svekke normalcy av hverdagen, så bør du begynne å tilpasse et nytt system.
  • Skille sentimentale ting. Ikke alle ting med minne er vurdert å ha sentimental følelse nok til å bli holdt på hele livet ditt. Bare noen ting er ment for det. Skill første tingene som holder stor sentimental verdi for deg som person.
  • Klær er ting som er lett hoarded mesteparten av tiden. Disse er praktisk igjen på skap og skuffer. Det er vanskelig å spore opp hvor mange t-skjorter og bluser du har vært å legge i noen tid. Gå over skap og se hvilke stykker er fortsatt brukes versus de som du ikke skal bruke igjen. Start med tidligere års samlinger. Noen klær kan vises ubrukelig for deg, men vil være svært nyttig for andre mennesker. Dette er brikkene som er bedre donert. Hvis du finner klær som ikke lenger er bærbar hele tatt, forberede dem til å bli forkastet.
  • Undersøke magazine rack neste. Papir materialer er generelt ikke holdt alltid. Hver problemet er gjort disponibel. Start med avhending de eldste spørsmålene først. Stable dem pent i en haug og slippe haugen av til en lokal gjenvinningsstasjon.
  • Begrense samlingen til noen mest verdifulle ting. Hvis du er en ivrig samler, ikke samler hver lille ting det er. Snarere bestemmer hvilke elementer som er dine favoritter, og vie din tid og energi i å fullføre dine samlinger av disse. Andre ting skal kastes eller donert så snart du er ferdig med dem.
  • Sett dine kasserte gjenstander i god bruk eller i en annen form som vil gagne deg. For eksempel tjene profitt fra å organisere et garasjesalg. Dette trekket vil lette vanskelighetsgraden for å la disse tingene går. Bare tenk på de gode tingene du kan gjøre ut av overskuddet vil du tjene.
  • Elementene som tok opp mye plass er nå forkastet. Tenk på en måte å gjenoppfinne plass til noe som er mer av en visuell godbit for deg. For eksempel konvertere et lite skap plass til en avslapping hjørne.


Akkurat som noen dårlig vane, vil endre seg fra å være en packrat til en sjenerøs en kreve mye selvdisiplin og selvbeherskelse. Vanligvis, engasjement og riktig bevissthet er nøkkelen til slutt sette denne typen vane bak.