O2c

Hvordan å bryte seg inn i en karriere i menneskelige ressurser

Hvis du har fått øye sett på en ny jobb i det raskt voksende feltet av menneskelige ressurser, kan du ikke vet hvor du skal begynne. Med massevis av konkurranse og høye forventninger, og vant en jobb i menneskelige ressurser er ikke en lett oppgave, men du kan gjøre det. Her er en nyttig guide på hvordan å bryte inn i en karriere i menneskelige ressurser.

Trinn 1

Hvordan å bryte seg inn i en karriere i menneskelige ressurser. Oppsøke menneskelige ressurser jobber å søke på.
Hvordan å bryte seg inn i en karriere i menneskelige ressurser. Oppsøke menneskelige ressurser jobber å søke på.

Utdanne deg selv. For å gi deg den beste muligheten til å bryte inn i et menneskelig ressurser karriere, må du få en god utdannelse. Dette starter med en grunnleggende menneskelige ressurser grad, inkludert kurs i ledelse, ansettelse, opplæring og lønn. Heldigvis for den travle profesjonelle, er det lett å få en menneskelig ressurs grad på nettet - bare klikk her for gratis informasjon om hvordan du registrerer med akkreditert online skoler. Du ønsker kanskje å fokusere menneskelige ressurser utdanning til et bestemt område av karrieren, som spesialiserer dine ferdigheter og sette deg selv bortsett fra konkurrentene dine. Uansett, jo mer utdanning du har som er knyttet til menneskelige ressurser, desto større risiko du har for å bryte inn i en menneskelig ressurser karriere.

Trinn 2

Oppsøke menneskelige ressurser jobber å søke på. Sjansene for å få et menneskelig ressurser jobb vil øke med hver jobb du søker på. Så finn så mange menneskelige ressurser jobber som du kan og gjelder for dem alle. Har en sterk CV og sende en personlig følgebrev til hvert enkelt selskap du søke. Du kan finne tilgjengelige menneskelige ressurser jobber på en rekke steder. Søk online jobbportaler, profesjonelle HR-områder og bestemte selskapet nettsteder. Snakk med ledere om mulige kommende stillinger i selskaper du er interessert i å jobbe for. En vedvarende tilnærming til jobbsøknaden er nødvendig for å få en jobb i menneskelige ressurser.

Trinn 3

Snakk med dine forbindelser. Du kan bli overrasket over hvor mange personer du kjenner som kan være i stand til å hjelpe deg å lande en jobb i den menneskelige ressurser feltet. Snakke med noen du kjenner som kan være i stand til å hjelpe deg å tjene sysselsetting. Gi deg CV til ledere og andre fagfolk som har noen trekk når det gjelder å ansette i den menneskelige ressurser avdelingen. Det gjør vondt aldri å trekke på dine sosiale og faglige sammenhenger for å hjelpe deg å få en menneskelig ressurser jobb.

Trinn 4

Snakk med dine forbindelser. Gå profesjonelle nettverk.
Snakk med dine forbindelser. Gå profesjonelle nettverk.

Gå profesjonelle nettverk. Noen nettsteder er spesielt viet til nettverk med andre fagfolk. Se på disse områdene ofte. En flott nettside for å hjelpe deg å bryte inn i en karriere i menneskelige ressurser drives av The Society for Human Resource Management, funnet på http://www.shrm.org/ . Den lar deg lage en profil av deg selv, søk frivillig og jobbmuligheter, og holde deg oppdatert på siste menneskelige ressurser nyheter. Få navnet ditt der ute på nettsteder som dette, og du har en bedre sjanse til å starte din karriere i menneskelige ressurser.

Trinn 5

Lærling eller frivillig. Hvis du kan, kan du være i stand til å sikre din karriere i menneskelige ressurser ved først å få foten i døren. Tilby gratis human resource arbeid i bytte for den opplevelsen du får. Spør om du kan frivillig i den menneskelige ressurser avdelingen på ditt foretrukne selskapet. Eller gjelder til og ta læreplasser i Human Resource jobber. Selv om lønnen kan være lav eller ikke-eksisterende, vil det gi deg den nødvendige erfaringen du trenger. Og hvis du gjør en god jobb, det bare kan være din bakdør til en spennende karriere i menneskelige ressurser.


Utdanning er nøkkelen til landing den perfekte HR jobb - ikke undervurdere verdien av en grad! Du kan ta online klasser for å komme i gang hvis du ikke kan møte et tradisjonelt universitet.