O2c

Hvordan å bryte inn i filmbransjen

Gå til filmen skole

Filmbransjen kan være morsomt og innbringende. Breaking i er ofte et mysterium for folk. Det er flere veier til enhver destinasjon. En som jeg anbefaler kommer til film skole for å lære håndverket, kan du ta noen av klassene på nettet, spesielt generelle business-orienterte seg (tross alt, er filmskaping en bedrift som alle andre).

Hvordan å bryte inn i filmbransjen. Gå til filmen skole.
Hvordan å bryte inn i filmbransjen. Gå til filmen skole.

Jeg søkte på to filmskoler og kom inn begge. Det er mange tekniske jobber filmskole kan trene deg for eksempel redigering og filmkunst. Det er også en fin måte å bygge nettverk. Kommer til å filmskolen er det beste stedet for å møte fremtidige arbeidsgivere. En fordel med å gå til filmskolen er at du kan bli venner med og fungerer godt med noen og forhåpentligvis når de gjør det stort de vil fortsette å jobbe med deg. Etter å lære hvordan å lage en film, gjør nettopp det. Og noen ganger alt som trengs er å være på rett sted til rett tid.

Trinn 1

Gå til filmen skole. Filmschools.com har mye filmskole lenker. Mange av oppføringene er for Art Institute som kan finnes i mange byer. Art Institute er svært kostbart. Så er fulle seil. Noen skoler krever at du skaffe penger og i hovedsak betale for din egen student filmer. NYU er en av dem. Noen skoler som ikke krever at du betaler for dine egne filmer og er rimelig priset er UNCSA og Florida State University .

Trinn 2

Skrive et filmmanus. Du si til deg selv: "Jeg vet ikke hvordan." Vel du kan lære uten å gå til filmskole. De fleste byer har samfunnet sentre som tilbyr voksenopplæring. For eksempel, sjekk ut dette i Atlanta .

Når du har skrevet et filmmanus, få en agent.

Trinn 3

Gå til filmen skole. Skrive et filmmanus.
Gå til filmen skole. Skrive et filmmanus.

Lage en film. Når du har skrevet at manus, få venner og familie sammen og lage en film. Når du fullføre den, og skriv deretter inn film i filmfestivaler.

Trinn 4

Være på rett sted til rett tid. Gå til nettsteder som Craigslist og se under den ettersøkte delen og prøve å jobbe på filmer. Frivillig hvis behovet være. Det er mange utrente jobber du kan gjøre. Håndverk tjenester, drive cast og crew rundt, og kle settet. Være på rett sted til rett tid og alt kan skje.


Ikke glem at online klasser i næringslivet kan bidra til å gi deg et fortrinn i alle bransjer, og spesielt film - der budsjettene er stramme og finansiering er alltid et problem. Du kan også ta kunst kurs på nettet hvis du ikke klarer å melde deg på en tradisjonell høyskole akkurat nå.