O2c

Hvordan å bløffe gjennom et intervju

Bløffing din vei gjennom et intervju virker litt farlig

Bløffing din vei gjennom et intervju virker litt farlig. Muligheten for at du kan bli oppdaget, spesielt hvis dette er en stilling du virkelig ønsker, kan ende opp med at du mister jobben. Imidlertid kan bløffe deg gjennom et intervju gjøres, veldig subtilt. Du kan ikke gi noen indikasjon på at du er, faktisk, prøver å bløffe deg gjennom.

Hvordan å bløffe gjennom et intervju. Begynnelsen intervjuet.
Hvordan å bløffe gjennom et intervju. Begynnelsen intervjuet.

  1. Begynnelsen intervjuet, nærmer intervjueren med en fin, varm og avvæpnende smil. Dette er ditt første forsøk på å kaste intervjueren off-balance - fremstå som vennlige og så imøtekommende som mulig. Håndhilse på intervjueren som du introdusere deg selv. Gi en god, fast håndtrykk, med akkurat den rette mengden grep som formidler hvor oppriktig du er i å være glad for å møte denne personen ansikt til ansikt. Et godt håndtrykk er et tegn på selvtillit også, og det er skritt i å bygge din bløffer rustning. En off-topic kommentar om kontoret kan også hjelpe din sak.
  2. Når intervjueren tar i bruk psykologiske spørsmål, forstår at han eller hun prøver å få deg til å fortelle om spesifikke og konkrete hendelser i ditt arbeid historie først. De vil at du skal huske et bestemt problem, hvordan du løste det, og hva sluttresultatet ble. Vær klar for dette spørsmålet, som det ofte spurt i intervjuene. Velg en situasjon der du måtte forholde seg til et problem hvor din kompetanse eller kompetanse reddet dagen, men bare ved hjelp av de sterke relasjoner var du i stand til å bygge med teamet ditt. Ikke over-hype situasjonen. Si det matter-of-saklig, og ikke overdrive din rolle. Å gjøre dette vil gjøre deg i stand til å formidle din personlige bidrag til feltet og din evne til å arbeide med andre mennesker. Du må se ut som om dine tidligere arbeidserfaringer har forberedt deg til å takle alt, og dette er hva du kan bringe til selskapet.
  3. Aldri nevner penger som primær motivator når du blir spurt hvorfor du er på utkikk etter en annen jobb. Dette svinger intervjuere av raskt. I stedet gjør undersøkelser om selskapet før intervjuet. Se på historien deres, finne ut hva de gjør, deres viktigste produkt linje, og bruke dette som din primære motivasjon for å ville være en del av sin bedrift. Dette er den delen der du bygger opp selskapet, og så ender du med hvordan du kan stå til tjeneste for deres organisasjon.
  4. Ikke kryss armene, som krysset armene er kroppsspråk for ikke å være mottakelig. Ikke urolig eller handle nervøs, ikke krysse bena eller virke for avslappet. Opprettholde en holdning som viser deg respekt intervjueren, og at du er veldig interessert i hva han eller hun har å si om jobben og selskapet.
  5. Når man snakker om deg selv, alltid forstår at intervjueren har en kopi av din CV. Det er ingen grunn til grovt overdrive dine arbeid opplevelser - du kan bli fanget overdriver umiddelbart. Snakk med dine arbeid opplevelser som de var, men sørg for å understreke at det var også på grunn av dine evner at problemene ble løst og prosjektene ble fullført på tid og etter beste evne.