O2c

Hvordan å bli en sertifisert fotballtrener

Fotball er en av de mest fremtredende sport nytes av mange mennesker over hele verden. I Europa, foreldre og barn har tendens til spillet som foreldre involverer barna sine til fotball spill som starter i tidlig alder av fem. Hvis du elsker fotball og ønsker å jobbe med barn, kan en trenerkarrieren være ideelt for deg. Men det er ingen enkel jobb og krever ekte kjærlighet for barn, tålmodighet, respekt, toleranse, aksept, osv. For å forfølge en karriere som en sertifisert fotballtrener, bør du vurdere følgende tips.

  • Start med å få informasjon fra den nasjonale fotball trenere sammenslutning av europa (NSCAA) . Dette byrået har coaching kurs og sertifisering som er regulert av staten. Finn kursene som gjelder for dine spesifikke behov. En annen sertifiserende organisasjon du kan se på er oss Soccer Federation (USSF) . Mens det er faktisk ingen offisiell sertifisering som kreves for å bli trener, er sertifisering programmer som er laget for å måle dine kunnskaper og evner for å trene effektivt.
  • Velg blant de ikke-bolig coaching kurs. Næringsprosjekter programmer tilgjengelig via NSCAA inkluderer High School Coaches Diploma, Ungdom nivåer jeg gjennom VI Diploma (eget kurs for hver Diploma Level), Spesielle emner Kurs og direktør for Coaching diplom. Nivåene har spesialisert pensum og er basert på alder spekter av spillere. Hvis du ønsker å fremme din karriere mål etter å ha fullført yrkesbygg diplomer og mange års erfaring, kan du vurdere bolig programmer designet for de mer erfarne trenere. Grensene har nasjonale, avansert og fremste vitnemål. The National Diploma er ment å opplyse trenere om behovene til de europeiske fotballspillere, og gi progressive taktikken coaching de etablerte behov. I samarbeid med Nasjonalt Senter for Sports Safety (NCSS), tilbyr programmet også bredt spekter online sports sikkerhetskurs som dekker mindre til alvorlige skader. Den avanserte National Diploma er beregnet for erfarne trenere med avanserte spillere. Emnet omfatter psykologiske aspekter ved coaching, avansert metodikk, analyse og så videre. Kandidater må minst ha minimum 10 års coaching erfaring. Premier Diplom må være medlem av NSCAA og har fått Avansert National Diploma. Ytterligere informasjon om krav kan alle bli funnet på NSCAA nettstedet.
  • Få online kurs beregnet for trenere. NSCAA og International Trenere Association (ICA) tilbyr Internett-baserte utdanningsprogram. Hvis du ikke kan delta på tradisjonelle klasser, kan du hente dette enklere mulighet til å få sertifikatet. Spesielle kurs er også tilgjengelig som sport sikkerhet og andre.
  • Arbeid som assistenttrener. En verdifull trening erfaring ville jobbe ved siden av en erfaren trener. Du vil ha den perfekte sjansen til å bruke alle de tingene du har lært og utvide din kunnskap.

Hvordan å bli en sertifisert fotballtrener. Velg blant de ikke-bolig coaching kurs.
Hvordan å bli en sertifisert fotballtrener. Velg blant de ikke-bolig coaching kurs.

Mens mange unge nivå og high school lagene vanligvis ikke krever sertifisering, er det svært gunstig for trenere spesielt i form av lønn og utviklingsmuligheter.