O2c

Hvordan å bli en forelder lærer forening

Foreldre ofte velger ikke å delta i deres lokale foreldre lærer forening for et par grunner. De kan føle at deres daglige timeplan rett og slett ikke vil tillate dem noen tid til å gjøre noen ekstra aktiviteter, eller de kan føle at de rett og slett ikke har noe å tilby. Men disse grunner bare ikke er nøyaktige, og det er viktig å forstå hva en forelder lærer foreningen er før du bestemmer deg for om du vil delta.

 • Foreldre lærer foreninger er forbindelser for barn i denne skolen.
 • De gir foreldrene en mulighet til å ytre sine meninger om sine barn og barnas utdanning.
 • De samler inn penger til ekstra utstyr og skolerelaterte forsyninger som noen skoler rett og slett ikke har råd til.
 • De gir barna en mulighet til å være vitne til støtte som foreldrene, skolen og samfunnet alle har å tilby.
 • De utdanne foreldre og samfunnet på skolepolitikk, finansielle problemer, statlig finansiering og folkeavstemninger.
 • De gjør et nettverk av foreldre til å arbeide sammen til beste for barnas utdanning.
 • Foreldre lærer foreninger bygge en bro av kommunikasjon mellom skoleledere, lærere og foreldre.

Nå som du forstår hva en forelder lærer foreningen gjør

Nå som du forstår hva en forelder lærer foreningen gjør, er det på tide å ta opp bekymringer du måtte ha om å bli en av disse organisasjonene. Foreningen medlemmer kan jobbe så lite eller så mye som de liker. Hvis alt du kan gjøre er å delta på en månedlig møte, så det vil være nok! Som i enhver annen organisasjon, vil det alltid være de menneskene som har nok tid til å være ledere, men ikke alle kan eller bør være en leder. Bare innom på et møte viser ikke bare barnet, men også ditt barns skole og samfunnet rundt, at du bryr deg. Alle er nødvendig!

Hvordan å bli en forelder lærer forening. Delta åpent hus natt.
Hvordan å bli en forelder lærer forening. Delta åpent hus natt.

Hvordan blir du en forelder lærer forening? Det er faktisk flere måter å delta, blant annet følgende:

 1. Delta åpent hus natt. De fleste skolene gjennomføre åpent hus i begynnelsen av hvert skoleår. I løpet av denne tiden, foreldre lærer foreningen medlemmer vanligvis satt opp tabeller på skolen og invitere foreldre til å bli nye medlemmer. Hvis det er noen avgifter, de vanligvis er bare noen få dollar, hvis selv så mye.
 2. Les alle nyhetsbrev. Pass på at du leser noen nyhetsbrev og informasjon ark som barnet bringer hjem. Du kan motta et nyhetsbrev som inviterer deg til å registrere deg for din lokale foreldre lærer foreningen.
 3. Ring skolen. Du bør være i stand til å ringe skolens kontor og be om navnet og nummeret av det overordnede læreren foreningens offiserer. Du kan deretter kontakte dem direkte og be om å bli inkludert i foreningens medlemskap.
 4. Spør en lærer. Spør barnet ditt lærer om hjelp i å kontakte en lokal foreldre lærer forening medlem.
 5. Ring den nasjonale PTA. The National Parent Teacher Association kan sette deg i kontakt med skolens lokal organisasjon. Ring National PTA på 1-800-307-4782.