O2c

Hvordan å bli en ekspert på e - post markedsføring systemer

Hvis du ønsker å mestre e-post markedsføring systemer

Hvis du ønsker å mestre e-post markedsføring systemer, er det noen fine poeng å vurdere. La oss gå gjennom bakgrunnen som du bør ha. Først ved denne tiden vil du allerede har til å vite en betydelig mengde informasjon om hvordan du gjør annonsering på Internett. Du burde vite nå hvordan dette fungerer, samt noen generelle salgs-og markedsføring kunnskap. Sekund, må du også vite historien e-post markedsføring, slik at du har en forståelse for hvordan det har utviklet seg gjennom årene, og også slik at du ikke finner deg selv gjør noe ulovlig nedover veien.

E-post markedsføring grenser på de beslutningene til kundene dine

E-post markedsføring grenser på de beslutningene til kundene dine. Du vet at du vil tjene penger basert på klikkfrekvens av e-postene - jo høyere klikk rate, jo mer inntekt du vil generere. Imidlertid bør din e-post vises ikke som spam til dine kunder. Gjøre e-post markedsføring i feil retning, vil etiketten deg som en spammer, vil klikke seg gjennom slippe, og dine kunder vil ikke lenger betale noen oppmerksomhet til din e-post. Som blir sagt, hvordan du genererer en liste over e-postklienter raskt og grundig?

Hvordan å bli en ekspert på e - post markedsføring systemer. Hvis du ønsker å mestre e-post markedsføring systemer.
Hvordan å bli en ekspert på e - post markedsføring systemer. Hvis du ønsker å mestre e-post markedsføring systemer.

Det er ulovlig å gå ut på internett og bruke alle nødvendige midler for å finne ut en e-postadresse og sende dem uønsket e-post. CANSPAM og FTC forskrifter har blitt satt i kraft som definerer reglene. Dette var et svar på e-postvedlegg som tidlige spammere ville bruke som inneholdt programmer som kan kopiere seg selv og sende seg selv til alle de innledende e adressatens kontakter og så videre.

Så hvordan får du e-postadressene til kundene lovlig

Så hvordan får du e-postadressene til kundene lovlig? Prøv først å arbeide med din leverandør. Word-of munn går en lang vei, og han eller hun kan være i stand til å henvise deg til noen få betrodde, klienter som allerede tror på produktet. Disse menneskene kan deretter sende e-post til sine sosiale nettverk, og så videre, bygge deg en database med e respondentene alt på egen hånd.

Så langt er den mest effektive måten å generere e-postadressene til potensielle kunder ved hjelp av det som kalles en "Rapid Conversion Side". Dette er en side som får potensielle kunder som er interessert i produktet ditt. Gjør det til et informativt nettsted, er en som er enkel, men prangende nok til å få folk som navigerer til nettstedet interessert i produktet ditt. Her er der salget kunnskapsrike vil komme i, som antall e-poster du til slutt generere vil være utelukkende avhengig av hvor spennende eller informativ nettstedet ditt er. På området, har en boks hvor potensielle kunder som er interessert kan gå inn e-postadressen sin, slik at de kan kontaktes for mer informasjon om produktet. Du har nå en av mange e-postadresser som ble frivillig gitt til deg, og en av mange eventuelle kunder som kan være interessert i andre produkter som du ønsker å markedsføre dem.

Gjør din e-post bestemt

E-post markedsføring grenser på de beslutningene til kundene dine. Så hvordan får du e-postadressene til kundene lovlig.
E-post markedsføring grenser på de beslutningene til kundene dine. Så hvordan får du e-postadressene til kundene lovlig.

Gjør din e-post bestemt. Hvis kunden er interessert i ett produkt, send dem informasjon om dette produktet. Nøkkelen her er å inkludere lenker til ulike affiliate produkter som kunden, basert på hans første preferanse, kan også være interessert i. Linking med mange agenter er også en god måte å generere inntekter, da dette vil også øke din klikkfrekvens.