O2c

Hvordan å balansere karriere med morsrollen

I motsetning til hva andre mennesker tenker og tror

I motsetning til hva andre mennesker tenker og tror, ​​å være en supermom og ha en karriere på samme tid er mulig. Noen mennesker har blitt balansert dette svært vanskelig balansegang i livet, noe som betyr at du kan også. Andre mødre mislykkes i dette arbeidet, siden de ikke egentlig har de riktige verktøyene og kunnskap for det. Slik at du ikke mislykkes som disse menneskene og ikke må velge mellom de to, her er noen tips om hvordan du kan ha en karriere og være en mor på samme tid.

  • Planlegge og holde seg til en daglig tidsplan. Hvis du ønsker å være en kvalitet mamma, men likevel ønsker å klatre bedriftens stigen, vil du trenger for å planlegge ut din timeplan rundt begge. Først av, sluttføre timer hvor du må være på eller gjøre arbeidet. Tag disse timene av på din daglige timeplan. Herfra begynner tildeling kvalitetstid for barna som å plukke dem opp fra skolen, til et par timer hjelpe dem med lekser, eller en time til å snakke med dem om dagen. Sørg for å inkludere tid hver dag til å gjøre noen småting som å plukke opp dagligvarer og renseri, tar ut søpla, og matlaging middag og frokost. Sørg for at du har nok tid til å sjonglere ditt arbeid og familieliv rundt effektivt.
  • Vurdere å få hjelp. De fleste mødre liker ikke ansette stedfortreder siden dette er en annen person til å bekymre seg for. Likevel kan en barnevakt virkelig hjelpe deg i situasjoner hvor tidspress vises out of nowhere. Andre mødre ikke ansette sitters men leie maids stedet. Denne måten, som en karriere mor, kan du tilbringe tid sammen med barna mens noen andre kokker, renser, og gjør de andre småting for familien. Selvfølgelig kan du spørre familie, venner og til og med din mann til å hjelpe ut en gang i en stund også.
  • Vurdere å arbeide hjemme. En annen måte å være i nærheten av barna og likevel ha en karriere, er å arbeide hjemme. Noen arbeidsgivere kan avtale å ha deg jobbe på en off-site spesielt hvis du gjør daglige oppgaver som kan formidles og sendes elektronisk. Men disse tilfellene er sjeldne og kan begrense din karriere ambisjoner noe. Bortsett fra dette, kan du velge å la din eksisterende jobb og starte din egen hjemme-baserte bedriften.
  • Vurdere å gi opp drømmen din. Noen ganger har en baby forandrer dine prioriteringer og noen mennesker kan finne det vanskelig å sjonglere en blomstrende karriere og morsrollen. Hvis du er en slik person opplever vanskeligheter, så kan det være lurt å vurdere å gi opp dine ambisjoner og bor med den jobben du har nå som fortsatt kan gi deg nok tid til å bli involvert med barna. Denne måten, du har fortsatt en karriere, og du kan fortsatt bruke kvalitets tid med barna.

Hvordan å balansere karriere med morsrollen. Planlegge og holde seg til en daglig tidsplan.
Hvordan å balansere karriere med morsrollen. Planlegge og holde seg til en daglig tidsplan.

Alle kan faktisk sjonglere jobb og barn så lenge personen har viljestyrke, disiplin og kreativitet å gjøre det. Ja, det vil være anstrengende, og du kan trenge litt hjelp i det, men siden mange har gjort det, det betyr bare at selv du kan administrere denne tunge last.