O2c

Hva gjør ortopediske leger

Ortopediske leger spesialiserer å behandle felles problemer

Ortopediske leger spesialiserer å behandle leddproblemer, brukkne bein, og andre degenerative bein forhold. De er også kvalifisert til å behandle idrettsskader, medfødte tilstander, og svulster i bein og bein infeksjoner. En ortopedisk lege kan ha en bestemt spesialitet avhengig av om han jobber i en liten klinikk eller tjenestegjør i et stort sykehus der en rekke benforstyrrelser og problemer blir behandlet.

Hva gjør ortopediske leger. En ortopedisk lege arbeid avhenger spesialitet som han valgte.
Hva gjør ortopediske leger. En ortopedisk lege arbeid avhenger spesialitet som han valgte.

Ortopedi er en gren av medisin som spesialisering er fokusert på skader knyttet til bevegelsesapparatet. Ortopedi har forskjellige grener som ortopedisk kirurgi, revmatologi, fysioterapi og pediatriske ortopedi. Opplæring og utdanning for å bli en ortopedisk lege varer i tretten år, brutt ned med åtte års undergraduate og post graduate skolegang og tilbringe fem år for bosted. Det er i denne perioden at en ortopedisk lege vil velge en spesialitet. Når en lege har blitt lisensiert lege, han / hun velger deretter en spesialitet. Etter at bosted har blitt oppnådd, kan legen opp til skriftlig og muntlig eksamen og hans arbeid anmeldelser for ortopedi sertifisering. Sertifiseringen er tildelt av EU Board of Medical Specialties. Det er også konsesjonskrav som varierer fra stat til stat som vil tillate den ortopediske legen å sette opp praksis i spesialisering sin i noen stat hvor han fikk en lisens.

  1. En ortopedisk lege arbeid avhenger spesialitet som han valgte. Han kan fokusere på bare en del av kroppen som hender og armer, ben og føtter, hofter, skuldre, knær, ledd, kan han også velge å arbeide i idrettsmedisin og behandle sport skader som er svært etterspurt. Andre ortopediske leger liker å behandle eldre som har leddgikt, osteoporose og andre degenerative skjelettlidelser forhold. Andre kan fokusere på generell behandling og arbeid i sykehus eller i et spesialisert gren som ortopedisk kirurg.
  2. Ortopediske leger behandler vanlige plager som beinbrudd som er ganske utbredt. Pasienter vanligvis kommer med ødelagte fingre, armer, ankler, ben og føtter. Behandling kan variere, og kan kreve en pasient til å se den ortopediske legen flere ganger for å sikre at knokkelen tilheler skikkelig.
  3. En ortopedisk lege kan også arbeide i et universitetssykehus. Disse ortopediske leger bør holde seg à jour med utviklingen i ortopedisk grenen av medisin, og kan bli pålagt å delta på konferanser, medisinske møter og spesialitet seminarer. De kan lære medisinstudenter under medisinsk skolegang eller under bosted deres.
  4. En ortopedisk lege kan også arbeide i akuttmottaket på et sykehus hvor umiddelbar omsorg og oppmerksomhet er nødvendig for ulykken ofre og de ofre for fysiske overgrep og vold.
  5. Ortopediske leger er også involvert i forskning på sitt spesielle felt. Utviklingen i utstyr, behandling og omsorg for ortopediske pasienter er kontinuerlig oppdatert og en ortopedisk lege tilbringe tid på å lese medisinske tidsskrifter for å holde deg oppdatert på teknologi og avansement i ortopedisk medisin.

Ifølge US Department of Labor og statistikk

Ifølge US Department of Labor og statistikk, er jobben utsiktene for ortopediske leger veldig sunt. Det er et oppkomme av etterspørselen etter denne spesialitet siden 2009 og forventes å fortsette frem til 2014. Tjene kan variere også, avhengig av spesialitet. En generell omsorg orthopedist kan tjene lavere at en spinal orthopedist.